Bring duik in lugmag basiese opleiding

Oorlewende Lugmag Basiese Opleiding

U sal elke aand (insluitend die eerste nag ) by die Air Force Basic Military Training (AFBMT) stort. Vir die eerste paar weke sal jou stort baie kort wees (ongeveer twee minute). Jy sal leer om vinnig te was, en mors nie tyd nie.

'N Amusante storie (in elk geval amusant vir my). Voor basiese opleiding sal dit my tweeling dogters 'n minimum van twee uur neem om reg te wees om oral te gaan. Hulle het twee uur opgestaan ​​voordat hulle elke oggend skool toe moes gaan.

As ons op die pad gereis het, moes ek hulle nog twee uur lank in die motel wakker maak voordat ek weer op pad was.

Christina was die eerste een wat op haar eerste verlof (vakansie) huis toe gekom het na die basiese opleiding en tegniese skool. Die volgende oggend wou ek haar ontbyt neem. Sy het om 06:00 (6:00) wakker geword en was gereed om 30 minute later te gaan. Toe Jeanie drie weke later huis toe kom, was dit dieselfde ding. Ek het nooit gedink ek sal die dag sien waar hulle in minder as 30 minute vir die dag kon voorberei nie.

(Hulle was ook beddens voordat ons die deur uitgegaan het - iets wat ek nooit gedink het ek wil sien nie).

'N woord oor storte, as die idee van hierdie "gebrek aan privaatheid" probleem is geneig om baie jong mense te pla. Ek het dit verbasend gevind, aangesien - op die oomblik dat ek basiese opleiding bygewoon het - groepsstorte was nie 'n groot probleem nie, soos ons dit al in die hoërskoolkluis, PE, of sport gedoen het.

Blykbaar is dit nie waar in baie van vandag se hoërskole nie.

In die Lugmag basiese opleiding is daar geen privaatheid vir die storte nie. Die stort is een groot kamer, met verskeie stortkoppe. Almal storte saam. Moenie dit egter bekommer nie. Die meeste rekrute het ek hieroor bekommerd oor hierdie * voor * basiese opleiding gehad, maar hulle vertel my almal * na * basiese opleiding dat dit nie so 'n groot probleem was nie.

Vir die eerste paar weke word jy geskreeu, selfs in die stort, sodat jy nie bekommerd is oor enigiets anders as om die stort so vinnig as moontlik te maak nie. Na die eerste paar weke, as jy meer tyd en minder skree, is dit nie meer 'n groot probleem nie.

Wil jy meer weet oor Air Force Basic Training?