Hare Stylist Cover Letter en Resume Voorbeelde

Wanneer jy aansoek doen om 'n werk, is die eerste ding wat die huurbestuurder sien jou voorblad, selfs voordat hulle na jou CV kyk. Om seker te maak dat hulle die volgende bladsy wil sien, moet u 'n dekbrief saamstel wat hul aandag kry en 'n paar relevante vaardighede en ervarings uitlig.

Jou voorblad moet nie herhaal wat op jou CV is nie, maar gee aandag aan 'n paar besonderhede wat jou perfek maak vir die posisie.

Hier is 'n voorbeeld van 'n dekbrief vir 'n haarstylposisie.

Hare Stylist Cover Letter Voorbeeld

Jou naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

datum

Kontak naam
Titel
organisasie
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Naam van,

Ek wil graag my sterk belangstelling in jou hare stilistiese posisie by Shear Hair Salon uitspreek. Met jare lange ondervinding as 'n haarstyler en kleurskilder vir 'n wye kliëntebasis, weet ek my vaardigheid en veelsydigheid sal my 'n bate vir jou salon maak.

Ek het meer as vyf jaar ervaring om as 'n haarstyler vir 'n verskeidenheid mense en hare te werk. Ek het gegradueer van die ABC-skool vir haarontwerp en skoonheidsmiddels, waar ek meer as 1000 uur ervaring opgedoen het om stilering, kleur en hare te behandel. Ek het daarna vir vier jaar by La Flor Hair Salon gewerk, waar ek my vaardighede gesond gemaak het en ook nuwe behandelings, insluitende balayage- en keratienbehandelings, geleer het.

My kliënte beveel my aan ander vir my vaardigheid en veelsydigheid.

Jy meld in jou posplasing dat jy 'n haarstyler wil hê wat ook deeltyds kan werk by die onthaalbank. Nadat ek gewerk het as 'n ontvangsdame vir 'n spa en 'n haarsalon, is ek baie gemaklike kommunikasie met kliënte, beide op die foon en persoonlik.

Beide kliënte en werkgewers het my sterk kommunikasievaardighede geprys, en ek is vol vertroue dat ek daardie vaardighede by u salon kan plaas.

Ek het my CV aangeheg en die twee versoek aanbevelings vir u resensie. Ek sal u kantoor volgende week bel om 'n tyd te reël om persoonlik oor my kwalifikasies te praat. Dankie vir die oorweging van my aansoek.

beste,

U Handtekening (kopiebrief)

Jou naam

Hair Stylist Resume Voorbeeld

Hierdie hervatvoorbeeld vir 'n haarstylist sluit artikels oor onderwys, verwante ondervinding en ander ondervinding in. Omdat hierdie aansoeker beperkte werkservaring as haarstyler het, sluit sy werksgeleenthede in waarin sy verwante vaardighede ontwikkel het, insluitend werksgeleenthede in administratiewe en sekretariële werk.

Indien u nie veel ondervinding het in die bedryf waarin u aansoek doen nie, sluit ervarings (betaalde werk, vrywillige werk en internskappe) in, waarin u vaardighede ontwikkel wat van toepassing is op die bedryf.

Melissa Smith

Huis: 692-555-1234 Sel: 789-555-5432
Melissa.Smith@email.com
6815 Randolphlaan
Oak Park, IL 60302

onderwys

ABC Skool vir Hare Ontwerp Kosmetologie , Chicago, IL, 20 Mei
Spandeer meer as 1000 ure aan die bestudering van haarstylering asook kleur en behandelings vir sertifisering
Ontvangs-toekenning vir sterkste werksetiek met sertifisering

Oak Park River Forest High School , Oak Park, IL, 20 Mei
Algehele GPA 3.38
Klubs: Verf en Sketsklub, Teater, Jaarboekkomitee
Atletiek: Gimnastiekspan Kaptein

ervaring

Hair Stylist en Colorist, Swan Beauty Parlor , Chicago, IL
Val 20XX-teenwoordig

Hair Stylist, Sweet Dreams Beauty Salon , River Forest, IL
Somer 20XX-Herfs 20XX

Assistent / Ontvangsdame , Oak Park Beauty , Oak Park, IL
Herfs 20XX-Somer 20XX

Ander ervaring

Stuur 'n e-posdebrief

As jy jou voorletter per e-pos stuur, lys jou naam en die werkstitel in die vakreël van die e-posboodskap:

Onderwerp: Haarstylist Posisie - Jou Naam

Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin jou e-pos met die aanhef. Hier is 'n voorbeeld van 'n geformateerde e-posomslagbrief .

Meer Sample Cover Letters
Voorblad monsters en templates vir 'n verskeidenheid van loopbaanvelde en indiensnemingsvlakke, insluitende intreevlak-, geteikende en e-posomskrywings vir baie verskillende poste.

Let wel: Hierdie steekproef word slegs vir leiding verskaf. Die verskafde inligting, insluitend monsters en voorbeelde, word nie gewaarborg vir akkuraatheid of wettigheid nie. Briewe en ander korrespondensie moet geredigeer word om by u persoonlike situasie te pas.