Oordraagbare Vaardighede Dekking Brief Voorbeeld

John Lund

Wanneer jy nywerhede of werksgeleenthede verander, is dit belangrik om die vaardighede wat jy ontwikkel het, by te voeg wat maklik in hierdie nuwe posisie in jou voorblad sal oorplaas. Insluitend voorbeelde van projekte, spanne of opleidings wat jy deelgeneem het, kan die maatskappy 'n beter begrip van jou agtergrond kry en die impak wat jy op die besigheid sal maak, bepaal.

Hierdie voorbeeld van die omslagbrief fokus op veranderende nywerhede en beklemtoon oordraagbare verkoopsvaardighede.

Onthou, hierdie dekbrief is 'n riglyn. Dit is belangrik om die brief aan te pas om jou situasie en die werk waarvoor jy aansoek doen, aan te pas.

Oordraagbare Verkoopsvaardighede Dekking Brief Voorbeeld

Jou naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

datum

Geagte Huurbestuurder,

Ek het sterk verkoopsvaardighede ontwikkel wat my in staat gestel het om 'n rekord van volgehoue ​​verkoopsverhogings te bou. Ek floreer op uitdaging en verandering, en ek sien uit na nuwe geleenthede om elke dag positiewe kliënteverhoudings te bou.

Ek glo dat as 'n verteenwoordiger vir [Maatskappy] my energie, analitiese vaardighede, organisatoriese vermoëns en kreatiwiteit in die aanpak van probleme 'n positiewe bydrae sal lewer. Ek is ewe gemaklik om onafhanklik te werk om maatskappy se doelwitte te bereik, sowel as saam as deel van 'n span. Ek was altyd in staat om uitstekende verhoudings met kliënte en kollegas op alle vlakke te vestig en in stand te hou. My professionele vaardighede sluit in:

  • Ontdek kliënte se behoeftes en beveel toepaslike produkte of dienste aan.
  • Verkope oplossings aan kliënte en dan die verkoop van die verkope met topkwaliteit diens.
  • Bou verhoudings met kollegas, kliënte en strategiese vennote.
  • Ontwikkel prosesse en strategieë om verwysings en inkomste te verhoog.
  • Gedetailleerde data-navorsing en analise voltooi terwyl rekenaarvaardigheid aangetoon word.

Ek sal die geleentheid verwelkom om u bykomende inligting te verskaf om aan te vul wat in my aangehegte CV verskyn. Ek is beskikbaar vir 'n persoonlike onderhoud. Ek weet jy is besig en het baie aansoeke om te hersien, so laat my asseblief weet of jy jou vereistes en my vermoë om dit te ontmoet verder wil bespreek.

Dankie vir U tyd en moeite.

Die uwe,

U Handtekening (getikte letter)

Jou getikte naam

Hoe om 'n eposdebrief te stuur

As jy jou dekbrief per e-pos stuur , lys jou naam en die werkstitel in die onderwerplyn van die e-posboodskap. Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin jou e-pos met die aanhef.