Voorbladbrief Voorbeeld Vir 'n Ontwikkeling / Museumwerk

Wanneer u om 'n ongeadvertiste pos aansoek doen , moet u 'n dekbrief met u CV bevat om u belangstelling te stel en u self te begin verkoop. Die voorblad moet sommige van u mees relevante kwalifikasies en ervarings beklemtoon, u CV verbeter, en (hopelik) u kanse verhoog om vir 'n onderhoud gevra te word. Gebruik voorbeelde van vrywillige werk en opvoedkundige en werkservarings wat relevant is vir die tipe posisies wat jou interesseer.

Hier is 'n voorbeeld van 'n dekbrief wat geskryf is vir ongeadvertiseerde ontwikkelings- / administrasieposisies by 'n museum.

Jou kontakinligting
adres
Stad, Staat, Poskode
Telefoon nommer
Selfoonnommer
e-pos

Werkgewer Kontakinligting

naam
Titel
maatskappy
adres
Stad, Staat, Poskode

datum

Geagte Mnr. Van

Ek stuur my CV vir u oorweging ten opsigte van toekomstige openings binne die ontwikkelingsafdeling van die Wetenskapmuseum.

My vorige ervarings het my goed voorberei vir 'n verskeidenheid ontwikkelings- en administratiewe pligte. As 'n Toesighouer vir my Universiteit se Jaarfonds handhaaf en rapporteer ek oor 'n breë spektrum van skenkerverwante inligting vir meer as 100 000 alumni. Dit noodsaak my vertroudheid met 'n uiteenlopende personeel van beide studente en administrateurs, en 'n bewustheid van nuwe en voortgesette inisiatiewe. Verder, as 'n intern by 'n voorste kliniek vir wetenskaplike navorsing, het ek databasisse ontwikkel vir 'n groot aantal pasiëntrekords, wat selfinisiasie en uitstekende tydsbestuur vereis het.

Verder, as 'n residensiële adviseur, fasiliteer ek die beplanning en implementering van dekades van gebeure in 'n verskeidenheid instellings vir 700 inwoners. Verder beklemtoon my graad in Biologie aandag aan detail, probleemoplossing, skriftelike en mondelinge vaardighede en inligting analise. Hierdie vermoëns sal aansienlik bydra tot my doeltreffendheid as lid van 'n ontwikkelingspan.

Ek is gevestig op The Science Museum omdat ek toegewyd is om te werk in 'n veld wat burgerlike opvoeding bevorder, wat bewys word deur my vorige vrywilligheid en werk in universiteitsontwikkeling. Gekombineer met my agtergrond in die wetenskappe, bewonder ek die bydrae wat die Wetenskapmuseum tot wetenskaplike eksplorasie maak, en ek sal vereer word om deel te wees van die ontwikkelingsdepartement.

My salarisvereistes is onderhandelbaar. Ek sien uit daarna om meer oor werksgeleenthede te leer, en kan bereik word via e-pos by Joe_Applicant@school.edu of telefonies by 555-555-5555.

Die uwe,

U Handtekening (kopiebrief)

Jou getikte naam

Hoe om 'n eposdebrief te stuur

As jy 'n dekbrief per e-pos stuur , lys jou naam en die werkstitel in die onderwerpreël van die e-posboodskap. Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin jou e-pos met die aanhef.