Voorbeeld Epos Dekbrief - Kollege Sielkunde Job

As 'n kollege student kan 'n werk wat op jou vlak van ervaring is, maar steeds interessant is, 'n uitdaging wees! Gelukkig, werkgewers wat spesifiek studente aanskool, verstaan ​​gewoonlik dat studente nie 'n uitgebreide professionele werkgeskiedenis mag hê nie. Dit is belangrik om ander relevante inligting in die dekbrief in te sluit, insluitend jou hoofvak / minderjarige, vrywillige ervaring, internskapservaring en persoonlike vaardighede wat hou verband met die posisie.

Hier is 'n voorbeeld e-pos dekbrief aansoek doen vir 'n sielkunde-verwante posisie, werk met jong kinders, by 'n Wetenskap Museum. Let daarop dat hoewel die aansoeker nie regstreekse ervaring op die gebied van sielkunde gehad het nie, het sy haar relevante akademiese werk asook haar ondervinding met kinders gelys. Hersien hierdie voorbeeld omslagbrief om met jou dekbrief te begin.

Voorbeeld E-pos Dekbrief vir 'n Sielkunde-verwante Posisie by 'n Wetenskapsmuseum

Vakreël : Vroeë Kinderpsigologie Posisie

Maggie Brown
555-555-555
maggiebrown@email.com
Sentrum vir Wetenskap Discovery Vroeë Kinderpsigologie Posisie

Geagte mnr. Martin,

Ek is geïnteresseerd om aansoek te doen vir die Sentrum vir Wetenskap Discovery Early Childhood Psychology Position. Ek studeer Sielkunde aan die Boston Universiteit, en ek het bestudeer hoe kinders en volwassenes leer en hoe hulle op mekaar en hul omgewings reageer in verskeie senior-kursusse.

Daarbenewens is ek tans in 'n navorsingsgebaseerde kursus gefokus op Sielkunde van die Familie, so ek sal graag die geleentheid hê om my nuwe kennis aktief toe te pas op die internskap. Daarbenewens het ek absoluut lief om saam met kinders te werk, so dit is 'n posisie wat ek ongetwyfeld sal geniet! Ek het werklike ervaring met kinders, tesame met akademiese kennis.

Ek het 'n lang geskiedenis van werk met kinders van alle ouderdomme, veral jong kinders. Terwyl ek geniet om met alle ouderdomme te werk, is jong kinders my gunsteling, en ek het hul unieke gevoel van nuuskierigheid en kreatiwiteit persoonlik geïnspireer. Alhoewel ek daarvan hou om met kinders te werk, het my vorige posisies ook nodig dat ek dually saam met kinders en volwassenes werk. Daarom is ek gemaklik met ouers en hul kinders, 'n verantwoordelikheid wat in die posbeskrywing op jou webwerf uitgelig word.

Ek het talle ondervinding met jong kinders. Ek was 'n somer vrywilliger by die Sagamore Kollege Kindersorgsentrum, waar ek saam met kinders in die kleuterkamer en in die kleuterskoolkamer gewerk het. Benewens die toesighouding van kinders in 'n akademiese omgewing, was ek ook verantwoordelik vir die stimulering van leeraktiwiteite en die ontwikkeling van kuns- en kunsvlytprojekte. Aan die einde van elke dag het ek ouers opgedateer oor hul kind se daaglikse vordering en sy of haar prestasies van die dag. Ek het ook veldtogte gemaak waarin ek met beide kinders en ouers in verskillende omgewings gesels het.

Daarbenewens het ek ondervinding as 'n naskoolse verskaffer vir twee elementêre kinders.

Ek was ook die primêre versorger gedurende my somer ure. Ek was verantwoordelik vir die vermaak van die kinders en om hulle by te staan ​​met hul skoolwerk, en een van my pligte was om hul vordering te analiseer in die vorm van informele "vorderingsverslae" wat deur hul ouers goed ontvang is. Ek het ook gereeld met albei ouers gereeld met mekaar geraak, elke kind se individuele behoeftes bespreek en gekommunikeer oor die skedulering van daaglikse aktiwiteite. As gevolg hiervan, is ek gemaklik om saam met ouers en kinders saam te werk en te verseker dat almal gelukkig en veilig is.

Ek het ook geleer om jong kinders te ski as gesertifiseerde ski-instrukteur en perdry as 'n ervare ruiter. In albei situasies was ek verantwoordelik vir die vertroudheid van ouers oor veiligheidsinligting en die verduideliking van daaglikse roetines.

Ook in lesse wat hele gesinne ingesluit het, het ek beide ouer en kind in die leerervaring opgeneem, met die fokus op samewerking terwyl ek seker maak almal het geleer terwyl hulle nog 'n goeie tyd gehad het. Deur al my vorige ervarings het ek 'n skerp bewustheid ontwikkel oor hoe om suksesvol met hele gesinne te kan kommunikeer.

Weereens, baie dankie vir u oorweging. As kandidaat met akademiese ervaring op die gebied van sielkunde, asook uitgebreide ondervinding met kinders, sal ek uitsien na werk by die Sentrum vir Wetenskap Discovery. Ek sien daarna uit om van jou te hoor.

Die uwe,

Maggie Brown

verwante artikels