Flight Attendant Cover Letter Guide

Werk vir vlugkelners is mededingend. Een manier om uit die skare uit te steek, is om 'n sterk dekbrief te skryf wat jou unieke vaardighede en vermoëns beklemtoon. Hersien 'n voorbeeld van 'n dekbrief vir 'n vluglid-werk, en pas dit dan aan om jou eie kwalifikasies vir die werk te weerspieël. Sien ook hieronder vir 'n lys van in-aanvraag vlugvaardigheidsvaardighede wat u in u dekbrief, resume en onderhoud kan inkorporeer.

Wenke vir die skryf van 'n sterkvlugtendbrief-omslagbrief

Flight Attendant Cover Letter Voorbeeld

Jou naam
adres
Stad, Staat, Poskode
555-555-5555
firstname.lastname@email.com

datum

naam
Titel
organisasie
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Van

Ek skryf om my entoesiastiese aansoek vir die lugvlugposisie vir Air Atlantic in te dien, soos geadverteer op AirJobs.com. Ek is vol vertroue dat my dinamiese kliëntediens en spanwerkvaardighede my 'n sterk lid van jou bemanning sal maak.

My uitgebreide ervaring in die kliëntediensbedryf het my geleer om die waarde van positiewe, geïndividualiseerde diens aan alle kliënte te bied. As 'n gasheer van die restaurant het ek elke gas se gerief en welsyn bevorder. As 'n bekroonde verkoopsverteenwoordiger het ek een-tot-een met kliënte gewerk om te verseker dat al hul vrae oor produkte beantwoord is en dat elke klant geluister het. Ek sal hierdie positiewe energie en gasvryheid by my werk as lugvragmotor by Air Atlantic bring.

My ervaring en krag as spanspeler sal my ook 'n sterk bemanningslid maak. As gasheer moes ek voortdurend met die wagpersoneel, die kombuis en die bestuur in verbinding wees. My positiwiteit en duidelike kommunikasievaardighede het gehelp om ons span se doeltreffendheid en gevoel van gemeenskap te versterk. Ek weet dat ek 'n integrale deel van die dinamiese bemanning by Air Atlantic sal wees.

Ek sal graag die geleentheid hê om met jou te praat oor hoe my vaardighede en ondervinding my 'n bate vir jou vlugpersoneel sou maak. Ek sal u 'n week bel om te bespreek hoe ek kan bydra tot Air Atlantic. Baie dankie vir u tyd en oorweging.

Die uwe,

Handtekening (kopiebrief)

Jou naam

Stuur 'n e-posdebrief

As jy jou voorletter per e-pos stuur, lys jou naam en die werkstitel in die vakreël van die e-posboodskap:

Onderwerp: Flight Attendant - Jou Naam

Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening (eerder as aan die begin van die brief) in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin eerder jou e-pos met die aanhef. Hier is 'n voorbeeld van 'n geformateerde e-posomslagbrief .

Vlugvaardigheidsvaardighede

Hieronder is 'n lys van vaardighede waarna die meeste werkgewers in 'n vlugkas soek. Voeg hierdie vaardigheidswoorde in jou CV en dekbrief in. U kan ook hierdie vaardighede in u antwoorde op ondervragingsvrae beklemtoon.

Natuurlik sal die vereiste vaardighede wissel afhangende van die posisie waarvoor u aansoek doen, dus moet u sorgvuldig na die poslys kyk vir 'n gevoel van die belangrikste vaardighede.

Sien ook ons ​​lys van vaardighede wat deur werk en soort vaardighede gelys word.

Vlugvaardigheidslys