Voorbeeld Kollege Job Cover Letter - Somer Assistent Job

Wenke en truuks vir die vertoning van jou ervaring

'N Dekbrief vir 'n professionele somerposisie moet jou akademiese ervarings en jou vorige werkservaring, as jy dit het, uitlig. Onthou om jou akademiese konsentrasie in te sluit, veral as dit relevant is vir die posisie waarvoor jy aansoek doen, sowel as jou persoonlike ervaring.

Dekking Brief Uitdagings vir kollege werk

Hoe bou jy 'n oortuigende dekbrief wanneer jou werkervaring bestaan ​​uit miskien werk as kampberader, loophonde of vrywilligers by 'n verpleeginrigting?

Hoe vertaal dit in 'n verhuringsgeleentheid vir werklike werk? Hier is 'n paar wenke van Forbes.com oor "Hoe om 'n dekbrief te skryf as jy geen ervaring het nie."

1. Openings paragraaf : Stel jouself voor, spesifiseer waarvoor jy aansoek doen, meld hoe jy geleer het oor die werk en of 'n persoonlike verband jou verwys het. Byvoorbeeld: My naam is Jane en ek is 'n freshman by NYU, wat beplan om in bemarking te lei. Ek het 'n flyer in my departement gesien oor die somer by The Star Agency en my kamermaat, Tina Brown, wat verlede jaar met jou ingeënt het, het ek voorgestel. Ek is van LA en beplan om vanaf 1 Junie in die stad te wees.

2. Tweede paragraaf: Maak 'n verband tussen u en die werkgewer. Lees die maatskappy se blog; hersien hul sosiale media-teenwoordigheid. Ondersoek alles wat jy kan oor hulle aanlyn. Beskryf dan hoe jou agtergrond aan die posbeskrywing voldoen. Gebruik resultate-georiënteerde voorbeelde waar moontlik.

Byvoorbeeld: "Ek sien jy soek selfstarter. Ek het 'n Kickstarter-veldtog gehardloop wat $ 5000 suksesvol opgewek het om vyf internasionale musiekstudente vir 'n maand by ons hoërskool-orkes te bring. "

3. Derde paragraaf: Noem hoe jou persoonlike eienskappe jou geskik maak vir die werk. Is jy 'n span speler, 'n leier, 'n probleemoplosser?

Gebruik kort anekdotes om jou voorbeelde te illustreer.

Voorbeeld Dekbrief vir 'n Kollege Somer Assistent Posisie

Ella O'Donnell
Assistent-direkteur
Boston Internasionale Sentrum
12 Todd St.
Boston, MA 02215

Geagte Mev O'Donnell,

Ek is geïnteresseerd om aansoek te doen vir die Assistent Maatskaplike Werker by die Boston International Center. Ek is 'n Linguistiek en Vergelykende Taal dubbel hoofvak en Internasionale Betrekkinge minderjarige aan die Boston Universiteit, en sou graag die geleentheid hê om by die Ierse Internasionale Immigrasiesentrum te werk.

As student aan die Universiteit van Boston verstaan ​​ek die uitdagings om werk en behuising in die stad te vind en ek is baie bekend met die navigasie en vervoer rondom Boston. Ek is gretig om te deel wat ek geleer het uit my eie ervarings om ander jongmense wat op soek is na behuising en werk, te help en te begelei, 'n belangrike deel van hierdie posisie soos in die beskrywing genoem. As 'n jong persoon in Boston het ek beide persoonlike en professionele ondervinding met die jag vir behuising en werk, aangesien ek die uitdagings ervaar het om my eie behuising in Boston te vind en ook internasionaal met die Boston University Career Services Centre.

Daarbenewens het ek sterk kommunikasievaardighede wat van toepassing sou wees.

Hierdie afgelope val het ek voltyds vir 'n Massachusetts-senator in die Demokratiese hoofkwartier ingeënt. Saam met die verantwoordelikheid vir aanlynnavorsing oor kieskwessies, het ek direk met kiesers, politici en kongresgangers gesels en my kommunikasievermoë op alle vlakke gesny.

As 'n jong Bostonian, sien ek uit daarna om ander te help om die meeste van hul ervaring in hierdie stad te maak. Ek is uitgaande en persoonlik sowel as 'n verantwoordelike werker. Dankie vir u oorweging en ek sien uit daarna om met u te praat en meer te leer oor die posisie.

Die uwe,

Cal McNally

Meer Sample Cover Letters
Voorblad monsters vir 'n verskeidenheid van loopbaanvelde en indiensnemingsvlakke, insluitend 'n internskap-omslagbrief-monster, intreevlak, geteikende en e-posomvangsbriewe.