Toelatingsberader Dekbrief en Resume Voorbeelde

Hier is 'n voorbeeld van 'n dekbrief vir 'n opname berader posisie. Sien ook hieronder vir 'n CV vir dieselfde posisie.

Toelatingsberader Dekbriefbrief Voorbeeld

datum

naam
Titel
organisasie
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Van,

Ek wil graag my sterk belangstelling uitdruk in die toelatingsberader se posisie by die ABC Universiteit se Bestuurskool, soos gelys op highereducationjobs.com. Ek is vol vertroue dat my ervaring as 'n toelatingsberader en my vermoëns as 'n projekbestuurder my 'n ideale kandidaat vir die posisie maak.

Ek werk die afgelope vyf jaar in toelatings en is dus uiters vol vertroue in my vermoë om aan jou vereistes te voldoen. As 'n toelatingsberader vir XYZ College, werf, verwerk en evalueer ek meer as 8,500 aansoekers elke jaar. Deur die kandidate deeglik te ontleed en tientalle inligting sessies en seminare te doen, het ek die afgelope jaar met meer as 15% toegeneem. Ek is ook veral bekend met MBA-toelatings en werwing, aangesien ek as 'n gegradueerde assistent in die Greenfield University Business School gewerk het. Ek is dus 'n vaardige toelatingsberader wat bekend is met jou spesifieke behoeftes.

Ek het ook die projekbestuurservaring wat u in u aansoek doen. Byvoorbeeld, ek is tans verantwoordelik vir die organisering en toesig oor XYZ Kollege se jaarlikse Welkom Aanvaarde Kandidaatdag. Hierdie taak behels die kies en bestuur van spyseniers, geleentheidsplekke, professore en studente vrywilligers.

Ek het hierdie gebeurtenis die afgelope twee jaar suksesvol bestuur en daarom weet ek dat ek aandag gee aan detail en toewyding aan kwaliteit wat u in 'n toelatingsberader benodig.

Ek is vol vertroue dat my jare se ondervinding in toelatings (veral besigheidskool toelatings) en my vaardigheid as 'n projekbestuurder my 'n bate sou maak vir u fyn opname span by die ABC Universiteit se Business School.

Ek het my CV ingesluit en sal u volgende week kontak om te sien of ons 'n tyd kan kry om saam te praat. Baie dankie vir u tyd en oorweging.

U Handtekening (kopiebrief)

Jou getikte naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

Toelatingsberader Resume Voorbeeld

Naam van
4179 Allenweg, Apt 7, Wilmington, DE 01887
Telefoon: 555-555-8902
Email: firstname.lastname@email.com

Detail-georiënteerde Admissions Counselor met 'n rekord van sukses in die werwing, evaluering en aanvaarding van aansoekers vir 'n mededingende liberale kunskollege met meer as 8,500 aansoekers. Ervaar in die gebruik van sterk mondelinge en geskrewe kommunikasievaardighede om aanbiedings, inligtingsessies en opleidingsessies te ontwikkel en te lei.

Werksgeskiedenis

Toelatingsadviseur, ABC Kollege, 20 Mei Mei - teenwoordig

Registrateur Assistent, ABC Kollege, Augustus 20XX - Mei 20XX

onderwys

Baccalaureus Artium, Spaans, ABC Kollege, 20XX
Magna Cum Laude

vaardighede

Stuur 'n e-posdebrief

As jy jou voorletter per e-pos stuur, lys jou naam en die werkstitel in die vakreël van die e-posboodskap:

Onderwerp: Toelatingsberader Posisie - Jou Naam

Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie.

Begin jou e-pos met die aanhef. Hier is 'n voorbeeld van 'n geformateerde e-posomslagbrief .

Meer Sample Cover Letters

Voorblad monsters en templates vir 'n verskeidenheid van loopbaanvelde en indiensnemingsvlakke, insluitende intreevlak-, geteikende en e-posomskrywings vir baie verskillende poste.

Let wel: Hierdie steekproef word slegs vir leiding verskaf. Die verskafde inligting, insluitend monsters en voorbeelde, word nie gewaarborg vir akkuraatheid of wettigheid nie. Briewe en ander korrespondensie moet geredigeer word om by u persoonlike situasie te pas.