Voorbeeld Voorbeeld databasis administrateur

DBA-vaardighede om te verlig

'N Databasisadministrateur se werk behels die werk met 'n verskeidenheid databasisse, van banke se rekeningnetwerke na hospitaalrekordstelsels. Take kan wissel van die verbetering of opgradering van 'n bestaande databasis om 'n heeltemal nuwe stelsel te skep.

In terme van die bou van 'n nuwe stelsel, som in u dekbrief op hoe u beplan om 'n databasis te struktureer en 'n toetsweergawe te bou. As u addisionele pligte het, soos om toesig te hou oor ondersteuningspersoneel, gebruikers op te lei en prestasieverslae te lewer, moet u ook die verantwoordelikhede beklemtoon.

Databasis sekuriteit is nog 'n groot en groeiende fokus in die veld. As jy kundigheid in hierdie arena het, gebruik jou dekbrief om jou begrip te gee van die maniere waarop webgebaseerde tegnologieë en databasisse inpas by sekuriteitstelsels.

Bykomende databasis administrateur vaardighede te verlig

Hier is 'n voorbeeld van 'n dekbrief vir 'n databasis administrateur posisie.

Databasis administrateur Dekbrief

Geagte HR Bestuurder:

Ek skryf om my belangstelling uit te druk in u plasings vir 'n ervare databasis administrateur.

As 'n gesertifiseerde Microsoft Database Administrator met 'n baccalaureusgraad in rekenaarwetenskap en praktiese ervaring wat toesig hou oor die ontwerp, ontwikkeling en instandhouding van verskeie databasisstelsels, glo ek dat my vaardighede perfek by jou behoeftes pas.

Ek geniet dit om groot, komplekse data probleme op te los, geniet die proses om 'n oplossing te bou en te bepaal.

Ek kan vinnig nuwe besluite identifiseer wat nie net sal help om groot besigheidsprobleme op te los nie, maar ook om te verseker dat die besigheid die nakoming van plaaslike, federale en besigheidsektor nakom, wat my uitgebreide navorsingsvermoëns en diepgaande kennis van die bedryf bied.

Die vereistes en vaardighede wat op u webwerf gelys word, stem noukeurig ooreen met my agtergrond en toekomstige loopbaandoelwitte. Ek lyk om te groei in my rol as databasisadministrateur en het begin met die bevordering deur in te skryf in 'n meestersgraad wetenskap in rekenaarwetenskap aan die ABC-universiteit. Ek glo jou onderneming sal 'n ideale plek wees om my opleiding en werkservaring toe te pas.

My CV is hierby aangeheg, en ek sal graag 'n lys van vorige projekte oorgee. Ek kan enige tyd bereik word by 555-555-5555 of naam@gmail.com. Dankie vir U tyd en moeite. Ek sien uit daarna om met jou te praat oor hierdie geleentheid.

Die uwe,

Verwante:

Databasis administrateur hervat

Hier is 'n voorbeeld van 'n geformateerde e-posomslagbrief.

Meer Sample Cover Letters
Voorblad monsters en templates vir 'n verskeidenheid van loopbaanvelde en indiensnemingsvlakke, insluitende intreevlak-, geteikende en e-posomskrywings vir baie verskillende poste.

Let wel: Hierdie steekproef word slegs vir leiding verskaf. Die verskafde inligting, insluitend monsters en voorbeelde, word nie gewaarborg vir akkuraatheid of wettigheid nie. Briewe en ander korrespondensie moet geredigeer word om by u persoonlike situasie te pas.