Vet Tech Voorbeeld Dekbrief

Werksoekers wat 'n veeartsenykundige posisie wil hê, moet sorg dat hulle 'n goedgeskrewe dekbrief saamstel wat hul CV komplimenteer en hul waarde as 'n werknemer vertoon.

Voorbeeld Dekbrief: Ervare Vet Tech

20 Maart 2012

Dr Jane Doe
Alle Creatures Animal Clinic
123 Noord Hoofstraat
Anytown, CA 12345

Dr. Doe,

Ek het jou advertensie in die tydskrif Veterinary World hierdie week gesien en wil graag my CV vir die Veterinêre Tegnikusposisie by All Creatures Animal Clinic inhandig. Ek voel dat my uiteenlopende agtergrond in die dierebedryf, gekombineer met sterk organisatoriese en kliniese vaardighede, my 'n bate sou maak vir die All Creatures-veeartsenykundige span.

Ek het 'n Associate-graad as Veterinêre Tegnikus van die bekende State College-program verdien, wat my die geleentheid gegee het om saam met beide geselskapsdiere en veespesies in 'n veeartsenykundige omgewing te werk.

In my huidige posisie, as veeartseny-tegnikus by die Suid-Afrikaanse Veterinêre Sentrum, werk ek in 'n multi-dokter klein dierepraktyk . Ek is die afgelope drie jaar professioneel in diens en gelisensieer in Kalifornië en hou lidmaatskap van die Vereniging van Geregistreerde Verenigings in Kalifornië. Ek het aansienlike ondervinding opgedoen om met chirurgiese prosedures te help, en ek hoop om vroeg volgende jaar vir spesialis sertifisering as 'n veeartsenykundige tegnikus te kwalifiseer.

Ek sal die geleentheid waardeer om die posisie met u te bespreek, en ek het my CV en verwysings vir u resensie ingesluit. Dankie vir u oorweging en ek hoop om spoedig met u te praat.

Die uwe,

(HANDTEKENING)

Samantha Smith
100 Suid Hoofstraat
Anytown, CA 12345
(123) 456-7890
samanthasmith@gmail.com

Voorbeeld Dekbrief: Nuwe Vet Tech

20 Maart 2012

Dr Mike Smith
Eastern Equine Clinic
456 South Broadway
Anytown, NY 12345

Dr. Smith,

Ek het jou advertensie in die mees onlangse uitgawe van Veterinêre Weeklikse gesien, en ek wil graag oorweeg word vir die Veterinêre Tegnikus se posisie by Eastern Equine Clinic. As 'n onlangse gegradueerde is ek goed vertroud met huidige vordering in die veld, en ek voel dat ek goed by die span by Eastern Equine sal pas.

As 'n student aan die Staatskollege het ek 'n Diploma as 'n Veterinêre Tegnikus verdien, met 'n sterk 3,9 grade punt gemiddelde. Die program by State College het my die geleentheid gegee om waardevolle praktiese ervaring met 'n verskeidenheid van metgesel- en veespesies te bekom, maar hul bekende perdopleidingsprogram is besonder waardevol.

Nadat ek my studies voltooi het, het ek lisensie as 'n veeartseny-tegnikus in die staat New York behaal en 'n aktiewe lid van die Amerikaanse Vereniging vir Veeartsenykundige Tegnici geword. Na die gradeplegtigheid is ek gekies vir 'n ses maande internskap by die gesogte Huntington Equine Clinic, 'n program wat ek binne enkele weke sal voltooi. Met hierdie waardevolle praktiese opleiding onder my gordel werk ek nou 'n voltydse loopbaangeleentheid by 'n groot veterinêre kliniek.

Ek sal die geleentheid baie waardeer om hierdie posisie met u persoonlik te bespreek, en ek het my CV en verwysingslys vir u resensie ingesluit. Dankie vir u oorweging en ek hoop om spoedig met u te praat.

Die uwe,

(HANDTEKENING)

Anna Jacobson
900 Oos High Street, Apt. 1B
Anytown, NY 12345
(123) 456-7890
annajacobson@gmail.com

Algemene wenke

  1. Verskaf altyd jou voorblad aan die werk. As u 'n brief aanbring wat u vir 'n vorige aansoek gebruik het, onthou om die geadresseerde-inligting, die datum en die besonderhede wat u in die hoofletter van die brief noem, te verander (soos kliniese naam en waar u hul poslys aangetref het).
  1. Hou jou dekbrief op een bladsy. 'N Paar kort paragrawe moet alles wees wat u nodig het. Langer letters lyk gewoonlik rommel en moenie die leser aanmoedig om dit vir relevante besonderhede te skandeer nie. Veeartse is gewoonlik baie besig, en hulle is geneig om baie aansoeke vir elke beskikbare pos te ontvang. Moenie 'n opstel stuur nie.
  2. Gebruik nooit vreemde lettertipes, helderkleurige papier, foto's, kunskuns of enige soort gimmick in 'n poging om jou CV te laat uitstaan ​​nie. Dit bly byna altyd weer soos dit onprofessioneel lyk vir die potensiële werkgewer.
  3. As jy reageer op 'n advertensie met 'n beskrywing van pligte, probeer om te noem hoe jy ondervinding het in daardie spesifieke areas. As jy nie regstreekse ervaring het met daardie pligte nie, probeer om te wys hoe jy oordraagbare vaardighede het.
  4. As u enige spesiale vaardighede, opleiding, certificerings of lisensies het, moet u daardie items in u voorblad aandui. Nuwe gegradueerdes mag deelname aan relevante klubs of aktiwiteite, toekennings en honneurs verdien, of internskappe wat in die veld voltooi is, noem.