Vra Susan Vrae en Antwoorde

Lys van Menslike Hulpbronne, Bestuur en Werkverwante Vrae en Antwoorde

Het jy 'n vraag oor Menslike Hulpbronne, Bestuur of Werk in die algemeen? Ek beantwoord gereelde vrae van lesers gereeld. Hier het ek my leservrae uit die verlede gekonsolideer sodat al my lesers kan baat vind by antwoorde wat dalk ook vrae pas wat jy het.

Neem asseblief kennis dat as gevolg van die hoeveelheid e-pos wat ek ontvang, ek nie persoonlik op alle vrae kan reageer nie. Ek doen my bes in die beskikbare tyd.

Hier volg 'n lys van die vrae en antwoorde wat ek op datum geplaas het, volgens onderwerp.

Oor HR Vrae

Loopbane in HR Vrae

Vergoedingsvrae

Werknemerversoekvrae

Werknemersdissiplinêre Verwante Vrae

Werknemersbestuursvrae

Werknemersverhoudingsvrae

Huur- en keuringsverwante vrae

Interpersoonlike Verhoudings Vrae

Onderhoudsvrae

Kandidaat Vrae

Jou HR-posvrae uitvoer

Werwing van verwante vrae

Opleiding, Ontwikkeling en Assesseringsvrae

Werkplekbeleide Vrae

Hoe om 'n vraag in te dien

U kan alles uitvind oor hoe 'n vraag ingedien word by die Ask Susan Inleiding . Om 'n vraag in te dien, sluit asseblief Ask Susan in jou vakreël sodat ek maklik leesdervrae kan identifiseer. Klik hier om my jou e-pos te stuur.

Vrywaring:

Susan Heathfield maak alles moontlik om akkurate, gesonde verstand, etiese personeelbestuur, werkgewer en werkplekadvies op hierdie webwerf aan te bied, en gekoppel aan hierdie webwerf, maar sy is nie 'n prokureur nie en die inhoud op die webwerf, terwyl gesaghebbend, is nie gewaarborg vir akkuraatheid en wettigheid nie en moet nie as regsadvies beskou word nie.

Die webwerf het 'n wêreldwye gehoor en dienswette en regulasies wissel van staat tot land en land, sodat die webwerf nie definitief op almal vir u werkplek kan wees nie. As jy twyfel, soek altyd regsadvies of hulp van staats-, federale of internasionale regeringshulpbronne om seker te maak dat jou regsuitleg en -besluite korrek is. Die inligting op hierdie webwerf is slegs vir begeleiding, idees en hulp.