Rekrutering Bestuurder Hervat en Voorblad Brief Voorbeelde

Wanneer jy aansoek doen vir 'n werk as 'n werwer, is dit veral belangrik om te wys dat jy die verhuringsproses verstaan. Dit beteken om 'n CV en dekbrief te skep wat u vorige werwingservaring toon en die sukses wat u gehelp het om maatskappye te help om hul aansoeker se swembad en personeel te laat groei. Sluit enige data in wat u voorbeelde moet ondersteun, en wees bereid om te demonstreer hoe u vaardighede die maatskappy gehelp het om geld te verdien en sy besigheid en reputasie te bou.

Onthou, u voorblad moet u CV ondersteun, en verskaf verdere besonderhede om die huurbestuurder te lok om u te bel vir 'n onderhoud.

Probeer dit bondig te hou, maar maak seker dat u relevante inligting insluit om u kandidatuur vir die oop posisie te ondersteun. Maak ook seker dat u die aansoekaanwysings presies volg, insluitend die nodige dokumente. Dien toe per epos indien versoek.

Het jy hulp nodig om te begin? Hieronder is 'n voorbeeldomslag vir 'n werwingsbestuurder, gevolg deur 'n steekproef hervat vir dieselfde soort pos.

Rekrutering Bestuurder Cover Letter Voorbeeld

Jou naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

datum

Bestuurder Naam
Titel
organisasie
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Van

Ek wil graag my sterk belangstelling in die Rekruterende Bestuurder se posisie uitspreek, soos gelys op CareerBuilder.com. Ek is vol vertroue dat my 10 jaar ervaring met die opbou van spanne van professionele persone vir Fortune 1000-maatskappye, asook my sterk kommunikasie- en interpersoonlike vaardighede, my 'n ideale kandidaat vir die posisie maak.

As ervare beherende bestuurder het ek meer as 1000 aansoekers vir posisies in dosyne departemente gehuur, op vlakke wat wissel van interns tot boonste bestuur. Dikwels is ek verantwoordelik vir die opsporing van aansoekerspoelings van tot 4000 aansoekers. Hierdie ervaring met die hantering van duisende kandidate sal my toelaat om suksesvol aansoekers vir u groeiende maatskappy te werf en te bestuur.

U meld in u werksaansoek dat u op soek is na 'n Werwingsbestuurder wat effektiewe verhoudings met alle interne spanne kan ontwikkel ten einde rekruteringsstrategieë vir elke departement en werksposisie op maat te stel.

As 'n rekruteur vir vier jaar met XYZ IT Company, was ek verantwoordelik om nou saam met bestuurders in die ontwikkelings-, bedryfs-, IT- en menslike hulpbronne-departemente te werk. My sterk kommunikasievaardighede het my toegelaat om te verstaan ​​waarna hierdie bestuurders in ideale aansoekers gesoek het. Deur voortdurend met hierdie bestuurders te kommunikeer gedurende die gehuurproses, het ek suksesvol 400 aansoekers gehuur en die retensiekoers van huurgeld met 20 persent verhoog.

Ek is vol vertroue dat my jare se ondervinding met die bestuur van groot poele aansoekers, my sterk kommunikasievaardighede en my bewese rekord van suksesvolle aanwerving en behoud van werknemers, my 'n sterk kandidaat maak vir die Rekruteringsbestuurder se posisie by ABC Company. Ek het my CV ingesluit en sal u volgende week kontak om te sien of ons 'n tyd kan kry om saam te praat. Baie dankie vir u tyd en oorweging.

Die uwe,

Handtekening (kopiebrief)

Naam van

Stuur 'n e-posdebrief

As jy jou dekbrief per e-pos stuur, lys jou naam en die werkstitel in die onderwerplyn van die e-posboodskap.

Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin jou e-pos met 'n professionele begroeting . Hier is 'n voorbeeld, en hoe om 'n e-posbrief te stuur .

Onderwerp: Werwing Bestuurder - Jou Naam

Geagte Huurbestuurder,

Ek skryf met betrekking tot die posisie van Rekruteringsbestuurder wat op Monster.com geplaas is. Ek glo dat my jare lange ondervinding as 'n rekruteur, en vir die afgelope ses jaar as werwingsbestuurder met groeiende tegnologie-maatskappye, my 'n ideale kandidaat vir die posisie maak. Ek het bewese interpersoonlike en kommunikasievaardighede, wat my in staat gestel het om effektiewe spanne in 'n verskeidenheid tegnologie-departemente te ontwikkel, insluitend argitektuur, ingenieurswese, IT, QC en navorsing en ontwikkeling.

As werwingsbestuurder vir PQZ Enterprises het ek aansoekers vir posisies in alle departemente op alle vlakke, van interns tot hoër vlakbestuur, gehuur.

Ek het ervaring om aansoekerspoelings van duisende aansoekers op te spoor. My vertroudheid met aansoekers opsporingstelsels en werwingstrategieë sal my toelaat om die beste moontlike professionele persone vir u personeel te behou.

Ek sal die geleentheid waardeer om met jou te ontmoet aangaande die positiewe impak op jou besigheid wat ek kan hê deur my vermoë om die regte mense vir die regte werk te werf. Ek het my CV vir u resensie ingesluit, en sien uit daarna om van u te hoor.

Dankie vir U tyd en moeite.

groete,

Naam van
firstnamelastname@email.com
123-456-7890

Recruiting Manager Resume Voorbeeld

Wanneer u 'n CV vir 'n werwingspos skryf, is dit belangrik om u begrip van die huurproses te beklemtoon deur u vorige ondervinding op 'n duidelike en bondige manier aan te bied. Verskaf loopbaanstatistiek in die profiel van jou CV om aandag te vestig op jou toewyding en vertroudheid met die werk.

Die volgende is 'n voorbeeld CV vir 'n werwing bestuurder wat 'n profiel bevat.

Naam van

2000 Oos St, Apt 12, Albany, NY 12223
Telefoon: 555-518-5585
E-pos: Lastname.Firstname@email.com

Werwingsbestuurder met 10 jaar ondervinding wat miljarde-rekruteringsbegrotings administreer om professionele spesialiste, veral IT en Lewenswetenskappe, suksesvol te bou. Ontwikkel en geïmplementeer aanlyn aansoeker dop stelsel wat gebruik word om suksesvol te huur meer as 800 professionele persone. Verhoogde retensiekoers van gehuurde werknemers met gemiddeld 20 persent.

Werksgeskiedenis

Senior Recruiter , XYZ Recruiting Company , Julie 20XX - Aanwesig

Werwingsbestuurder , IT-maatskappy , 20 April - 20 Junie

onderwys
Baccalaureus Artium in Staatsleer , Universiteit van ABC
Magna Cum Laude