Werkonderhoud Dankie vir jou brief

NiroDesign / iStock

Na 'n onderhoud, of dit oor die telefoon is , deur middel van videoklets of persoonlik , moet jy altyd 'n dankbrief aan jou onderhoudvoerder stuur. Om een ​​te stuur is goeie maniere: dit is altyd beleefd om op prys te stel wanneer iemand tyd van hul dag neem vir 'n gesprek.

Hoekom stuur 'n dankie brief of e-pos

Behalwe vir goeie maniere, is jou dankbrief ook 'n geleentheid om jouself as kandidaat te onderskei, en gee jou 'n voorsprong in die verhuringsproses.

Hier is 'n paar belangrike dinge wat u kan bereik in u dankie nota:

Hoe om jou Nota of E-pos te stuur

Hieronder vind u voorbeelde van 'n dankie aantekening en brief wat gepas is om te stuur (per e-pos of pos) aan die persoon wat u ondervra het. As jy 'n e-posbrief stuur, hoef jy nie jou terugadres of adres van jou kontak in te sluit nie.

Doen ook jou naam en "dankie" in die onderwerp van die boodskap. Lys jou kontakinligting in jou handtekening . Onthou om altyd jou dankbrief aan die besonderhede van jou onderhoud te personaliseer; 'n geteikende, persoonlike dankbrief is baie meer betekenisvol as 'n generiese een.

Voorbeeld Werkonderhoud Dankie Nota # 2

Geagte Mnr. Van:

Ek het van harte geniet om jou gister te ontmoet en meer te leer oor die posisie by werkgewer.

Ons gesprek het my belangstelling bevestig om deel te wees van Werkgewer se personeel. Ek was veral bly met die vooruitsig om my eie artikel idees met die hoof van die lessenaar te ontwikkel en my multi-media vaardighede te ontwikkel.

Ek is vol vertroue dat my ervarings in die werkplek en in die klaskamer my in staat sal stel om die werksvereistes effektief te vul.

Kontak my gerus as ek u enige verdere inligting kan verskaf. Ek sien daarna uit om van u te hoor en dankie weer vir die uwe wat u na my toe uitgebrei het.

Die uwe,

Handtekening (kopiebrief)

Jou naam

Voorbeeld Werkonderhoud Dankie Brief # 2

Jou naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

datum

naam
Titel
organisasie
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Van:

Dit was baie aangenaam om met u te praat oor die assistent-rekening se uitvoerende pos by die Smith Agency. Die werk, soos jy dit aangebied het, blyk 'n baie goeie wedstryd vir my vaardighede en belangstellings te wees. Die kreatiewe benadering tot rekeningbestuur wat u beskryf het, het my begeerte bevestig om met u te werk.

Benewens my entoesiasme, sal ek sterk posvaardighede, selfgeldigheid en die vermoë hê om ander aan te moedig om saam met die departement saam te werk. My artistieke agtergrond sal my help om met kunstenaars op personeel te werk en my te begryp oor die visuele aspekte van ons werk.

Ek verstaan ​​jou behoefte aan administratiewe ondersteuning. My detailoriëntering en organisatoriese vaardighede sal u help om u te help om groter probleme te hanteer. Ek het tydens my onderhoud geweier om te noem dat ek twee somers as tydelike kantoorwerker gewerk het. Hierdie ervaring het my gehelp om my sekretariële en klerklike vaardighede te ontwikkel.

Ek waardeer die tyd wat jy geneem het om my te ondervra. Ek is baie geïnteresseerd in die werk vir u en sien uit daarna om van u te hoor oor hierdie posisie.

Die uwe,

U Handtekening (kopiebrief)

Jou getikte naam

Lees Meer: Top 10 Onderhoud Vrae en Antwoorde Hoe om op te volg na 'n werksonderhoud | Meer werksonderhoud Dankie vir jou brief en e-pos voorbeelde