Militêre Grappe en Humor

Funning Boot Camp Stories

Ek gaan jou so terug terugwin, dit gaan Michael J. Fox en 'n gesupteerde Delorian neem om jou terug te kry !!!. Deur personeel sersant JL Wright Jr (www.usmc.mil beelde) [Public domain], via Wikimedia Commons

Een ding wat 'n veteraan met ander veterane sal deel, is snaakse gebeurtenisse wat tydens bootkamp, ​​basiese opleiding of ander intensiewe opleidingsafdelings van hul loopbaan plaasvind. Om vir jouself en ander te lag, is 'n sleutel tot sukses terwyl u stresvolle opleidingsprogramme verduur. Die Drill Instructeurs gee jou baie geleenthede om foute te maak en vir jouself te lag. Die volgende voorleggings is werklike gebeurtenisse; snaaks boor-instrukteur voorvalle, wat deur ons lesers ingedien is:

Herwin word

"Ek gaan jou tot dusver herwin, jy sal by jou eerste DEP-vergadering wees teen die tyd dat ek met jou gaan!"

Gepos deur AirmanSoto

Skroef met die Dorm Guard

Ek was destyds dormwag ... en die TI was natuurlik verveeld

TI - "DORM GUARD!"

My - "Meneer stagiair, so en so, verslae soos bestel!"

TI - "Wat die hel wil jy hê?"

Ek - "Meneer, jy het my geroep."

TI - "Is jy op suur?"

Ek - "Nee Meneer."

TI - "Kom uit my gesig!"

- 2 sekondes verloop -

TI - "DORM GUARD! ... laat my uit .."

Gepos deur ScopeDope001

geluk

Weermag BCT ... Ek het die deur na 'n formasie geloop en ek was almal opgewonde oor die verbygaan van my PT vroeër vanoggend. Ek het enigiets gelag en gespring ... Ek het die deur uitgegaan toe die DI gesê het: "PVT, kom hier!"

Ek het 'n vriend gegryp en na hom toe gegaan.

Hy het na my gekyk en gesê: "Pvt, maak nie saak hoe gelukkig jy kry nie, jy sal steeds lelik wees."

Ek het 'n half sekondes na hom gekyk, na my maat gekyk en ons (ek en my maat) het uitgebars.

Nog 'n boor sersant kom oor en kyk na ons. Hy het my toe gevra:

"Is jy op kraak?"

Al vier van ons het net gesterf en lag.

Geplaas deur jadephoenix84

Leuenaar!

Ek het groot geskroef,

"Liar! (My bynaam my TI het my gegee), jy is die rede waarom ek nie by Walmart kan gaan nie en koop spuitverf. Hulle sluit dit as gevolg van huffers soos jy! "

Geplaas deur SIRPHREA1

Piss toets

'Jy kan beter drink en 'n bietjie water. Ek wil nie hê jou pis moet soos goudstof lyk nie.'

Na 'n werf het 'n bietjie te gemaklik geword: "Oke, Simmons," wil jy op die voorste stoep swaai, hou hande en drink limonade saam met my? "

Gepos deur COORDINATEDP

Kraanwater

PVT: "Verskoon my, Drill Sergeant?"

DS: "Wat is dit?"

PVT: "Drill Sergeant, ek kan nie die kraanwater drink nie."

DS: "Hoekom nie?"

PVT: "Die onreinhede maak my siek, boorsersant."

DS: "Ill?"

PVT: "Ja, Drill Sergeant. Ek kan net gebottelde water drink."

Die boors Sergeant het 'n klop, ongelowige, gebars. Toe het hy by 'n nabygeleë privaat gebly.

DS: "Privaat XXX, gaan help Privaat Tapwater vul sy kantien, en maak seker dat hy dit drink. Daar is niks verkeerd met daardie water nie!"

Vir die res van die Basiese Opleiding was hy bekend as Privaat Tapwater. Die ander skroewe soos ek was so bly om hom daar te hê, en dit het ons baie 'persoonlike aandag' van die Drill Sergeants gered. Dankie weer, Pvt. Kraanwater!

Gepos deur Kozure

Recycle

"Ek gaan jou so terug terugwin, dit gaan Michael J. Fox en 'n gesupteerde DeLorean vat om jou terug te kry !!!"

Geplaas deur kappasig1304

Elke keer as my TI iemand sou "herwin", sou hulle hulle vertel om jou vullis te pak en begin om 'n ander een byt die stof deur koningin hard te speel sodat almal dit kon hoor (die ergste deel was dat hy daaraan sou sing en lag) .

Geplaas deur SIRPHREA1

Verskoning Tree

TI: "Trainee Reimer, wat is dit?"

Me: "Meneer, Trainee Reimer verslae soos bestel. Dit is 'n sokkie, meneer."

TI: "Ek weet dis 'n sokkie, dumbass, kyk hoe dit gevou is. Wat is jou verskoning daarvoor?"

Ek: "Ek het iemand gehad wat my help, want ek was kapelgids. Ek het net 20 minute gelede teruggekom."

TI: "Welstudent, jy is net een groot @ #!% &! Verskoning, is jy nie? Het jy 'n verskoning vir alles, jy hou daarvan om 'n verskoning te wees? Ons sal jou een maak."

Hy begin gooi klere oor my, maak 'n boom uit al die klere in my klerekas wat ek in my arms hou. Hy maak al die ander inspeksies klaar en vertel my om my klere weg te sit en aan te beveel om my militêre draers te behou. Ek moet daar staan, nie vir ongeveer 25 minute rondloop nie, in klere bedek.

Gepos deur Chuck Reimer

Radar Scopes

My broer (Lugmag, 60's) sê 'n ou by Chow het blykbaar in die lyn rondgekyk en is uitgetrek en gemaak om op te staan ​​met sy kop heen en weer, en gesê: "Ek is 'n radar-omvang, ek is ' n radar omvang .... "

My broer was aan die hoof van sy groep in, het die hoek afgerond en gesien hoe hierdie man sy ding doen. Bro kon nooit 'n reguit gesig hou nie en het uitgelag om te lag, so ... teen die tyd dat dit verby was, was daar 'n hele lyn van hulle wat sê: "Ek is 'n radaromvang ..."

Ingedien deur AECFNavyMom

Nee Cussing

"Lima maatskappy jy net # $% ^ &! UP! * Ahem * Belê my laaste! Lima maatskappy, jy het net opgejaag!"

Gepos deur Mike