Omslagbrief sjabloon vir intreevlak

Omslagbrief Sjabloon

Hier volg 'n sjabloon dekbrief wat u as uitgangspunt vir u eie dekbrief kan gebruik. Moenie die woord vir woord kopieer nie , maar gebruik dit as 'n riglyn.

Jou straatadres (reël 10-12)
Poskode

Maand Dag, Jaar (huidige datum)

Balanseer die letter op die bladsy deur die spasiëring hier aan te pas. Selfs as jy elektronies aansoek doen, kan die werkgewer dit uitdruk om te lees, sodat dit goed moet lyk.

Mev. Jane Doe
Menslike Hulpbronne Direkteur
ABC Maatskappy
Maatskappy Straatadres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mev. Doe:

Ek lees met belangstelling jou advertensie vir ingenieursposisies by ABC Company. U maatskappy is een van die leiers in die elektroniese industrie, en ek is geïnteresseerd in die diens van 'n maatskappy met u agtergrond.

Ingesluit is 'n afskrif van my CV wat my akademiese kwalifikasies en praktiese ondervinding opgedoen het deur die koöperatiewe onderwysprogram. Soos u kan sien uit my CV, het ek 'n stewige grondslag in elektriese ingenieurswese.

Dankie dat jy jou tyd geneem het om my CV te hersien. Ek sal die geleentheid verwelkom om te bespreek hoe my opleiding, praktiese vaardighede en agtergrond my kwalifiseer om lid te wees van die ABC Maatskappy.

Kontak my asseblief by 555-555-5555 of name@email.com om 'n tyd vir 'n onderhoud in te stel. Ek sien daarna uit om van jou te hoor.

Die uwe,

(3-4 blanke lyne)

U handtekening gaan hier as u 'n kopie stuur.


John Jones (jou getikte naam)
hok

Wenke

Gebruik "Aanhangsel" aan die einde as u u dekbrief indien en deur middel van 'n kopie hervat. As u per e-pos stuur, verander hierdie woord na "Aanhegsel" in plaas daarvan.

As u nie 'n spesifieke kontaknaam het om die brief aan te spreek nie, gebruik die volgende voorbeeld omslagbrief.