'N Voorbeeld van 'n bedankingsbrief geskryf as gevolg van 'n skedule-konflik

Soms moet jy 'n werk verlaat wat jy geniet omdat jy nog 'n werk het en nie 'n skeduleringsprobleem kan oplos nie. Wanneer dit gebeur, wil jy met jou werkgewer duidelik wees oor waarom jy bedank en jou positiewe ondervinding met die maatskappy beklemtoon. Gebruik hierdie voorbeeld van u bedankingsbrief om u werkgewer te adviseer dat u bedank as gevolg van 'n skeduleringskonflik met 'n ander posisie.

Bedankingsbrief Voorbeeld as gevolg van 'n Skedule Konflik

Jou naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

datum

naam
Titel
organisasie
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Van:

Aanvaar asseblief hierdie brief as my formele bedanking van my kelnerin by Mamma Mia's Ristorante. Ek bedank van my posisie weens 'n onvermydelike skeduleringskonflik. Soos u weet, het ek by Mamma Mia se aande en naweke gewerk, benewens om nege tot vyf te werk as 'n ontvangskantoor by die Sarah Coleman-spa- en welsynsentrum.

My ure by die kantoor het verander en dit het vir my baie moeilik geword om van die een werk na die ander te kom sonder om laat te wees. Soos u weet, het ek twee kinders onder die ouderdom van vyf en ek moet ook my kinders uit die skool afhaal. Ongelukkig is dit vir my onmoontlik om hierdie veeleisende lewenstyl te handhaaf, so ek moet my werk by die restaurant verlaat.

My laaste dag sal 15 Julie 20XX wees.

Ek wil hê jy moet weet dat ek baie van my ervaring by Mamma Mia geniet het en ek dankie dat jy my die geleentheid gegee het. Ek sal my kollegas en superiors mis, wat vir my soos familie geword het. Jy het 'n pragtige vestiging en ek sal altyd die afgelope twee jaar goed terugkyk in jou diens.

Ek vra om verskoning vir enige ongerief wat my bedanking vir u en die res van die personeel kan veroorsaak. As jy hulp nodig het om 'n plaasvervanger te vind, laat weet my asseblief. Ek kan iemand na jou verwys. Of as jy my nodig het om verskillende verskuiwings op te tel tot my laaste dag, want jy wil my vervanging toets, moet asseblief nie huiwer om te vra nie.

Dankie vir u begrip in hierdie saak. Ek wens u volgehoue ​​sukses en ek hoop ons kan in kontak bly.

Die uwe,

U Handtekening (kopiebrief)

Jou getikte naam

Stuur 'n e-posboodskap

As jy jou brief e-pos stuur , kan jy jou e-posboodskap , insluitend die inhoud wat verskaf word en die belangrikheid daarvan om jou brief te lees, stuur. U sal ook raad kry om u te verveel om alles te verdubbel om seker te maak dat u al die nodige inligting ingesluit het en waarom u altyd vooraf 'n (toets) boodskap aan u moet stuur.

Voorbeeld E-pos bedanking boodskap

Vakreël : Kennisgewing van bedanking van [u Naam]

Geagte Mnr. Van:

Dit is na baie gedagte en sielonderzoek dat ek besluit het dat ek hierdie bedanking aan u moet voorlê. Werk deeltyds by Yvonne's Boutique Fashions was albei 'n plesier en 'n wonderlike geleentheid vir my om die toue van kleinhandelverkope te leer.

Soos u weet, het ek egter ook 'n bestuursinternskap by T-mart gedoen as deel van my kollege-program. Die programdirekteur het pas ons toegewysde verskuiwings verander, wat in stryd is met diegene wat ek gewoonlik by Yvonne's werk. In die hoop dat hierdie internskap na die gradeplegtigheid 'n voltydse bestuursrol sal vertaal, voel ek dit is in my beste belang om Yvonne's te verlaat om op my internskap te fokus.

My laaste dag van werk sal twee weke van nou af wees, op Maand, Dag, 20XX.

Baie dankie dat jy my drie jaar gelede in diens geneem het en my geleer het om wonderlike kliëntediens aan ons kliënte te bied. Die lesse wat ek oor verkope, persoonlike kommunikasie en handelsware geleer het, was van onskatbare waarde. Laat my asseblief weet of daar iets is wat ek kan doen om te help om jou soektog na my vervanging te verlaat; Ek is meer as bly om hulle op te lei in my huidige verantwoordelikhede voordat ek vertrek.

Die uwe,

Jou naam
Jou eposadres
Jou telefoonnommer

Lees meer: Meer bedankingsbriefmonsters Bedanking E-pos Boodskap Voorbeelde | Bedankingsbrief Skryfwenke | Bedanking Doen en Moenie