E-pos Invloed Letter Voorbeeld

In plaas daarvan om 'n dankbrief na 'n onderhoud te skryf , oorweeg dit om 'n brief te stuur wat die verhuringsbestuurder sal help om jou vir die werk te kies. Konfronteer enige twyfel wat u dink tydens die onderhoud ondervind kon word en beklemtoon die maniere waarop u in die verlede gedoen het en hoe u hierdie werkgewer se posisie suksesvol kan vul.

Daarbenewens, as jy dink dat 'n ekstra oortuiging nodig is na onderhoud, sal 'n invloedbrief wat jou kwalifikasies en vaardighede beklemtoon, veel meer gewig dra as 'n eenvoudige dankbrief.

Hier is 'n voorbeeld van 'n invloedbrief wat per e-pos gestuur word.

Invloed Letter Email Voorbeeld

Vakreël: Verkoopsverteenwoordiger Posisie

Geagte mnr. Williamson,

Dit was 'n plesier om u verlede week te ontmoet en die verkoopspersoonposisie by XYZ Financial Company te bespreek. Dankie dat jy my aan mnr. James en mnr. White bekend gestel het, met wie ek sou werk.

Ek is bly dat ek die geleentheid gehad het om my voorbeeldige verkoopsrekord aan u te verduidelik, wat volgens my my 'n bate op u span sou maak. Ek besef dat jy uitgespreek het dat die ideale kandidaat vir die posisie in spanverkope ervaar moet word; terwyl die meeste van my ondervinding as 'n individuele verkoopsman gewees het, floreer ek in samewerkende instellings. As verkoopsverteenwoordiger by ABC Company het ek weekliks met die ander 20 verteenwoordigers vergader om gesamentlike verkope strategieë te ontwikkel en verskeie verkoopsvraagstukke te ondersoek. Ek floreer in hierdie kollektiewe omgewing en sou graag die geleentheid hê om my passie vir spanwerk vir jou maatskappy te bring.

Ek het ook 'n geskiedenis van die ontwikkeling en instandhouding van langdurige verhoudings met beide kliënte en kollegas. By ABC Company het ek meer as 75 persent van my kliënte vir my hele ampstermyn as 'n verteenwoordiger gehandhaaf. Ek is vol vertroue dat my vermoë om sterk verhoudings te ontwikkel, my ook 'n sterk spanverkoper sal maak.

Ek hoop dat hierdie illustrasie van my samewerkende vaardighede vertroue sal vestig dat ek die ideale kandidaat vir die verkoopsposisie is. Nogmaals, dankie dat jy die tyd geneem het om met my te praat en as jy enige addisionele vrae het, voel asseblief vry om my te kontak. Ek sien uit daarna om van u te hoor oor hierdie posisie.

Beste wense,

[Naam van]

Post-Verwerping Invloed Brief

U kan ook 'n invloedbrief stuur as u vir 'n pos verwerp is . Hierdie brief sal aandag gee aan enige probleme wat die onderhoudvoerder opgemerk het toe hy jou vir die werk afgedank het. Byvoorbeeld, miskien het jy ervaring gehad of het jy nie 'n sekere stel vaardighede nie.

Kommunikeer aan die werkgewer dat jy nie vir uitdagings bang is nie en as jy weer 'n kans kry, kan opstaan. Terwyl een invloedbrief jou waarskynlik nie die werk sal wen nie, sal dit aan die werkgewer vertel dat jy vol vertroue en aanhoudend is: twee eienskappe wat sekerlik beïndruk sal wees en jou op 'n kort lys kan hou vir toekomstige werksopnames.

Beïnvloed Letter na verwerping e-pos voorbeeld

Vakreël: Bemarkingsassistent Posisie

Geagte Mev. Sneeu,

Baie dankie vir die tyd om my te laat weet dat u 'n ander kandidaat vir die bemarkingsassistent-posisie by IceBreakers Inc. gehuur het. Terwyl ek natuurlik teleurgesteld is dat ek nie vir hierdie rol geselekteer is nie, is ek baie dankbaar dat u geneem het Die tyd om my twee keer te ondervra.

Dit was goed om te leer dat jy jou nuwe bemarkingsassistent gekies het omdat hulle effens meer ondervinding gehad het as wat ek gedoen het en het 'n groter kennis van hoe om oorspronklike grafiese ontwerpe op die verskeie Adobe Creative Cloud-platforms (Adobe InDesign en Illustrator) te skep. As ek my beperkinge in die gebruik van hierdie sagteware besef, het ek net in 'n sertifiseringskursus by Valley View Community College ingeskryf, sodat ek binnekort digitale ontwerpvaardighede by my professionele werktuigbelt kan voeg. Ek weet dat hierdie opleiding my doeltreffendheid in sosiale mediabestuur, openbare betrekkinge en bemarkingskommunikasie aansienlik sal uitbrei!

Weereens, dankie dat u onderhoude so kollegiaal en insiggewend gemaak het. Ek was regtig beïndruk deur die kantoorkultuur van IceBreakers, en ek sal dankbaar wees as u my sal oorweeg vir toekomstige toepaslike posisies wat met u maatskappy kan oopmaak.

Beste wense,

[Naam van]

Lees meer: Hoe om 'n werkonderhoud te skryf, dankie Job Onderhoud Dankie vir jou briefmonsters