Voorbeeld Voorblad Webontwikkelaar Dekbrief en Resume Voorbeelde

Wanneer jy aansoek doen vir 'n nuwe pos, is dit belangrik dat jy jou dekbrief opstel en hervat word na die werk wat jy soek. Ontleed die werkvereistes wat in die posplasing voorkom, deeglik en pas jou vaardighede so nou moontlik aan .

Hier is 'n voorbeeld van 'n dekbrief vir 'n front-end web ontwikkelaar posisie. Ook hieronder is 'n voorbeeld CV vir 'n front-end web ontwikkelaar, saam met wenke vir die e-pos van jou dekbrief en hervat.

Front End Web Developer Cover Letter

Jou naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

maatskappynaam
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte HR Bestuurder,

Hierdie brief is om my belangstelling in die werk wat op u webwerf geplaas is, uit te druk vir 'n ervare, gedetailleerde georiënteerde, voorste webontwikkelaar. Soos jy sal sien, het ek ses jaar praktiese ervaring om webwerwe en toepassings te koder wat moderne HTML, CSS en JavaScript gebruik.

Die bou van state-of-the-art, maklik om te gebruik, gebruikersvriendelike webwerwe en toepassings is werklik 'n passie van my en ek is vol vertroue dat ek 'n uitstekende toevoeging tot u organisasie sal wees. Benewens my kennisbasis soek ek aktief nuwe tegnologie en bly op hoogte van tendense en vooruitgang in die bedryf. Dit het my toegelaat om voor die kurwe te bly en uitsonderlike werk aan al my werkgewers te lewer, insluitende dié waarvoor ek op 'n projekbasis gewerk het.

Ek het 'n afskrif van my CV aangeheg waarin ek my ondervinding uiteensit, asook skakels na webwerwe en toepassings waaraan ek gewerk het.

Ek kan enige tyd bereik word via my selfoon, 555-555-5555 of per e-pos by name@gmail.com

Dankie vir U tyd en moeite. Ek sien uit daarna om met jou te praat oor hierdie geleentheid.

Beste wense,

U Handtekening (vir 'n harde kopie brief )

Tik naam

Die volgende is 'n voorbeeld van 'n CV vir 'n front-end web ontwikkelaar posisie.

Front End Web Developer Resume

Naam van
123 ABC Straat
Seattle, WA
Home 555-555-5555 | Sel 555-123-4567
name@gmail.com

ONDERVINDING

Front-End Webontwikkelaar , Scottie , Seattle, WA
Junie 20XX - Aanwesig

Front-End Webontwikkelaar , Malcolm Technology , Seattle, WA

20 Desember - 20 Mei

ONDERWYS

Associate of Science, ABC Gemeenskapskollege, Seattle, WA
20 Mei
Hoofvak - Rekenaarwetenskap

ADDISIONELE ONDERWYS

Boom huis

Stuur 'n e-pos werk aansoek

As jy jou dekbrief e-pos stuur en hervat, lys jou naam en die werkstitel in die onderwerpreël van die e-posboodskap:

Onderwerp: Front-End Web Developer Posisie - Jou Voornaam en Van

Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin jou e-pos met 'n aanhef. Hier is 'n voorbeeld van 'n geformateerde e-posomslagbrief .

Meer Sample Cover Letters
Voorblad monsters en templates vir 'n verskeidenheid van loopbaanvelde en indiensnemingsvlakke, insluitende intreevlak-, geteikende en e-posomskrywings vir baie verskillende poste.

Let wel: Hierdie steekproef word slegs vir leiding verskaf. Die verskafde inligting, insluitend monsters en voorbeelde, word nie gewaarborg vir akkuraatheid of wettigheid nie. Briewe en ander korrespondensie moet geredigeer word om by u persoonlike situasie te pas.