Welkom by Sportloopbane!

Help jou om 'n goeie loopbaan in sport te vind

Welkom by die Sportloopbaan.

Welkom op die Sport Carriere webwerf. Kom ons begin met 'n inleiding:

Ek is Rich Campbell en ek het die afgelope 20 jaar die sportbedryf bestudeer. In daardie tyd het ek toenemend belang gestel in hoe sportfirmas talent identifiseer om te huur en hoe mense wat op soek is na loopbaangeleenthede in sport suksesvol daardie bane land.

My dagwerk is 'n bemarkingsprofessor aan die Sonoma State University, en ek onderrig as 'n adjunk-professor aan die Universiteit van San Francisco in hul meestersgraad in Sportbestuursprogram, wat sedert 2005 albei posisies beklee.

Gedurende daardie tyd het ek honderde voormalige studente se grondinskrywings in die sportbedryf gehad. En op grond van hul ervarings het ek baie geleer oor hoe om 'n loopbaan in sport te begin wat met jou gedeel kan word.

Oor daardie tydperk (en met die hulp van netwerkdienste ) het ek ook 'n wonderlike netwerk van sportpersoneel geskep vanaf inskrywingsvlak tot vise-president wat vir spanne, ligas, mediabedrijven en sportprodukte vervaardigers regoor die sportlandskap werk. So hierdie forum sal nie beperk word tot inligting oor inskrywingsgeleenthede nie. U sal insigte en menings oor middelverloop-oorgange vind soos u loopbaan vorder.

Benewens meer as 170 artikels en onderhoude wat ek hier gepubliseer het, skryf ek ook oor die ontwikkelinge in die sportbedryf in my rol as 'n Bydraer by Forbes. Die hele spanskryf op sportbesigheid by Forbes SportsMoney is 'n uitstekende bron vir jou, aangesien die skryfwerk vanuit 'n sakeperspektief is, nie 'n waaierperspektief nie.

Noudat jy 'n bietjie oor my weet, is dit wat jy kan verwag wanneer jy die Sport Carriere-webwerf besoek en besoek:

Beroepsadvies: Ek het die afgelope jaar aan TheBusinessofSports.com bestee en ook artikels gepubliseer op WorkInSports.com. Ek sal nou hierdie platform gebruik om artikels te plaas wat relevant is vir sportbane, netwerke en hulpbronne wat jy nodig het om posisies in sport te vind.

Onderhoude: Gehoor van die mense in die bedryf is 'n goeie manier om te leer. Hulle sal besin oor hoe hulle hul werk gekry het, raad gee aan diegene wat net begin het en deel die spesifieke rolle wat hulle in hul organisasies speel. Voorbeelde van hierdie onderhoude sluit in Sean Ford van USA Basketball en Jarrod Dillon, uitvoerende vise-president van verkope en bemarking van die Tampa Bay Lightning. Jy kan hier meer onderhoude vind.

Hulpbronne: Ten slotte, om 'n loopbaan in sport te ontwikkel, benodig jy hulpbronne om jou kennis van die bedryf te ontwikkel en jou te inspireer in jou soeke na 'n goeie loopbaan. 'N Reeks artikels wat sleutelboeke uitlig om te lees vir loopbaanbevordering. U kan die artikels, hierbo genoem Loopbaanbiblioteek, vind. Ook kan hulle gevind word op Twitter met die hashtag #CareerLibrary.

Maak ook seker dat u die Loopbaan-webwerf gaan kyk. Dit bevat uitstekende artikels oor CV's, onderhoude en ander onderwerpe vir werksoekers. Ek beveel jou aan om dit te gebruik om die artikels wat jy hier by Sportloopbane kry, aan te vul.

Nog 'n manier om betrokke te raak by die onderwerp van sportloopbane is op Twitter. Jy kan my daar @RichCampbellPhD vind. Voel vry om my daar loopbaanvrae te stuur. Twitter is ook 'n goeie forum vir die deel van die inligting wat jy hier lees met ander in die veld van sport.

Ek is ook altyd op soek na voorstelle vir mense om in die sportbedryf te onderhou. As jy iemand in die bedryf ken en my 'n verwysing wil stuur, is ek altyd geïnteresseerd om te leer oor die uiteenlopende loopbaanpaaie wat professionele beroepslui geneem het om hul huidige posisies te bereik. Net so, as jy 'n onderhoudsvoorstel het vir iemand wat jy nie weet nie, maar dink dit sal vir lesers van waarde wees, is ek gelukkig om hulle uit te reik en 'n onderhoud op te stel. In elk geval, weet dat ek wil hê dat die webwerf reageer op jou en waardevolle inligting verskaf.

As jy dus ernstig is oor 'n loopbaan in sport of 'n beter posisie in die bedryf, bied sportloopbane toegang tot inligting oor sportbesighede wat jou loopbaan na die volgende vlak sal neem.

Ek sien uit na jou gebruik van die webwerf as 'n loopbaanontwikkelingshulpbron om jou te help om jou doelwitte te bereik.