'N Voorbeeld van 'n somer-afleweringsbrief

As jy 'n bietjie ekstra geld wil maak, hierdie somer werk vir 'n spysenier, en jy het vorige kos diens ondervinding, is jy gelukkig. Spyseniers is altyd op die uitkyk vir mense met 'n gesonde koservaring, veral diegene wat getoon het dat hulle uitblink in 'n vinnige omgewing. Die belangrikste ding wat jy moet doen is om die huurbestuurder meer te leer ken oor jou agtergrond as 'n standaard hervat-onthulling.

Met ander woorde, meld u saak in u voorblad.

As jy hulp nodig het, hieronder, is 'n voorbeeldomslag vir 'n somer-spysenieringsposisie (en somervakansie-voorbeeld ) wat aangepas kan word om jou agtergrond te pas.

Somer Spyseniering Job Cover Letter Voorbeeld

Geagte mnr. Sharpe,

Aanvaar asseblief my aansoek vir die pos van spysenier bediener vir Delicious Delights Catering. Ek sou graag die geleentheid hê om lid te wees van u hoogs geagte spysenier. Ek glo dat my kos diens ervaring, aandag aan detail, en die knaap vir gasvryheid, my 'n uitstekende kandidaat vir die posisie maak.

Ek het die afgelope ses jaar in die voedseldiensbedryf gewerk. Dit dien as 'n kelnerin en 'n eetsaalassistent. Hierdie posisies het my gehelp om die kuns te bedien om kos aan kliënte in vinnige omgewings te bied. Byvoorbeeld, as 'n kelnerin, selfs wanneer die restaurant druk en lawaaierig was, het ek nooit gekrap en vergeet of misplaasde bestellings nie.

Ek het altyd die vermoë gehad om goed onder druk te werk. Ek het selfs verskeie werknemer-van-die-maand-titels toegeken vir my vermoë om gefokus te bly in 'n besige omgewing. Ek weet dat ek gefokus en gedryf sal word terwyl u gaste by u geleenthede bedien, of dit nou klein elegante ete partytjies of groot lewendige skoolreünies is.

Ek verstaan ​​dat jy fokus op buite troues, veral grootskaalse troues met meer as 250 mense bywoon. Ek weet dat dinge in sulke situasies haywire kan gaan. Die belangrikste ding is om kalm te bly en maak seker dat die gaste onbewus is dat enigiets verkeerd gegaan het. Ek wil hê jy moet weet dat ek in moeilike situasies presteer. Byvoorbeeld, terwyl jy by Big Eddies Fish House kuier, het 'n gradeplegtigheidsgroep van 30 ingekom en die kombuis was nie bereid om so 'n groep mense te hanteer nie. Ek het voorgestel dat die gaste begin met 'n mengsel van ons bekende appetizers. Ek het ook die bestuurder aangebied om die tafel 'n paar komplimentêre voorgeregte aan te bied. Dit het die kombuis tyd gegee om die etes voor te berei en die gaste was tevrede met die gasvryheid wat ek aan hulle gewys het.

Ek sal u graag met verskeie verwysings voorsien en hoop om u persoonlik met u te ontmoet om my kwalifikasies meer in detail te bied.

Dankie vir u tyd en oorweging en voel asseblief vry om my te e-pos of bel my landlyn of selfoon as u enige vrae het.

Die uwe,

Leah Squire
125 Oosstraat
Springfield, MA 01102
Huis: 123-454-6446 Sel: 123-888-9653
E-pos: lsquire@gmail.com

Meer Sample Cover Letters
Voorblad monsters vir 'n verskeidenheid van loopbaanvelde en indiensnemingsvlakke, insluitend 'n internskap-omslagbrief-monster, intreevlak, geteikende en e-posomvangsbriewe.