Summer Hotel Job Letter Voorbeeld

Wanneer u aansoek doen vir 'n seisoenale hotelposisie, sluit u in u voorblad enige vorige ervaring wat u op die gebied van gasvryheid en kliëntediens betref. Ook, aangesien dit waarskynlik sal wees, sal jy self met gasbesorgings moet handel. Maak seker dat die huurbestuurder twee of drie voorbeelde van jou kommunikasie- en probleemoplossingsvaardighede verskaf.

Verder, as jy nie-gasvryheidsondervinding het (soos vrywilligers- of spansportervaring) wat jou interpersoonlike vaardighede beklemtoon, moet jy dit ook in jou dekbrief insluit.

Hieronder is 'n voorbeeldbrief vir 'n seisoenale hotelposisie wat u as 'n gids kan gebruik. Maak die nodige aanpassings om jou ervaring en opleiding te pas, asook die posisie waarvoor u aansoek doen.

Summer Hotel Cover Letter Voorbeeld

Geagte mnr. Fowler,

Aanvaar asseblief my aansoek om die posisie van die assistent by die Moose Lake Lodge. Ek glo dat my gasvryheid en voor-die-winkel-ervaring as 'n kassier by die Bob se afslag-dollarwinkel, 'n uitstekende kandidaat vir die poskantoor se assistentposisie is. Terwyl ek by Bob's gewerk het, het ek die geleentheid gehad om op 'n daaglikse basis met mense van alle ouderdomme te groet.

Ek het ook ervaring met die hantering van 'n verskeidenheid kliëntbetalingsisteme. My kassier ervaring het my gemaklik hanteer kontant, tjeks, en debiet en kredietkaarte. Verder, as 'n wiskundehoof, kan ek jou verseker dat al my kliënt transaksies akkuraat sal wees.

Verder, as 'n administratiewe assistent in my skool se griffierkantoor, het ek voortdurend met jong studente en ouer personeel en fakulteite saamgewerk.

Ek het die werk bevredigend gevind en kon studentevrae beantwoord en hul bekommernisse met vertroue en gemak aanspreek.

As kampvoorligter het ek waardevolle ondervinding opgedoen met kinders en ouers. Ek voel dat ek die vermoë het om met mense van verskillende agtergronde te kommunikeer, en dat my vriendelike en behulpsame houding die Moose Lake Lodge se gaste gemaklik sal laat voel en welkom by u onderneming sal wees.

Ek is vol vertroue dat my gasvryheidsvaardighede en die vermoë om 'n verskeidenheid betalingstipes te hanteer, my 'n ideale kandidaat vir die assistent-assistent van die frontier maak. Ek het my CV ingesluit en sal binne die volgende week bel om te sien of ons 'n tyd kan reël om te praat.

Intussen dankie vir u tyd en oorweging.

Die uwe,

Min Chen

225 Noord Boulevard
McLean, IL 61754
309-404-6397
mchen1@email.cm

As jy nie seker is wat jy in jou brief moet skryf nie (en hoe om die bostaande brief aan jou agtergrond te pas), kan jy 'n voorbeeld van ' n hotel hervat . Ook wil jy voorbereid wees vir die onderhoud met 'n paar aanbevelingsbriewe van mense waarvoor jy gewerk het, insluitende onderwysers en ander volwassenes wat jou karakter kan vergewis.