Proefskrif Verklaring vir Indiensneming

'N Tesis verklaring, wanneer dit gebruik word vir werksoek, is 'n kort beskrywing van jouself, jou eienskappe, en jou vaardighede het gebruik om jou belangstelling in 'n werk te demonstreer en te wys hoe jy 'n organisasie sal baat. Tesisverklarings moet kort wees, nie meer as 'n sin of twee nie. Hulle kan gebruik word in dekbriewe, verwysingsbriewe of ander werksoekkorrespondensie om u kwalifikasies en aanleg vir 'n werk aan te bied.

Hoe om 'n dinkskrum te maak wat in u werkstuk verklaring behels

Soos 'n hysbak toon , kom met 'n proefskrif af wat 'n mate van introspeksie vereis. Dit sal waarskynlik tyd neem om die beste moontlike inkapseling van wat u in 'n werk wil hê, sowel as wat u aan 'n maatskappy kan bied. Hier is 'n paar wenke vir die ontwikkeling van 'n sterk tesis verklaring:

Die ontwikkeling van 'n tesis verklaring is 'n goeie manier om vertroue in jou werksoek te bou. U kan u proefskrif op u CV, in die doelwitte of opsommingsafdeling, gebruik.

U kan ook 'n proefskrif in hoofletters gebruik . In 'n dekbrief is die tesis verklaring deel van waarom jy skryf. Plaas dus jou proefskrif in die afdeling oor waarom jy skryf. Byvoorbeeld, ek skryf om aansoek te doen vir die administratiewe assistentposisie by ABC-maatskappy. My sterk kommunikasie- en organisatoriese vaardighede, sowel as my vermoë om orde uit die chaos te skep, maak my 'n uitstekende wedstryd vir hierdie posisie.

Proefskrif Verklaring Voorbeelde

My fassinasie met getalle gekombineer met my sterk rekeningkundige vaardighede en wiskunde-minderjarige, sal my help om 'n stewige bydrae te lewer in hierdie rol.

My vermoë om huidige webdesign tegnologie suksesvol te implementeer en webwerwe vir opstart IT-maatskappye te ontwikkel en te onderhou, sal my in staat stel om by te dra tot XYZ-maatskappy.

My sterk vlotheid in Spaans en my sterk bemarkings- en kommunikasievaardighede sal 'n bate vir jou maatskappy wees.

Ek het verkoopsstrategieë geskep wat 40% omsetgroei per jaar behaal het. Ek is in staat om verkoopsmagte te motiveer en aansporingsprogramme te ontwerp om kort en langtermynverkoopsdoelwitte te bereik.