Twee post-ondervinding dankie brief voorbeeld

Die meeste werk aansoekers stuur nie na-onderhoud dankie brief. Dit is 'n groot fout. Selfs as jy dink dat 'n aanbod in die sak is, kan jy altyd jou kanse verbeter om die werk te kry as jy 'n opvolg dankie brief stuur. U brief moet u kernkragte herhaal en die waarde wat u na die tafel bring, beklemtoon. U kan selfs enige besorgdheid wat die werkgewer oor u kwalifikasies gehad het, inmeng en voeg belangrike inligting wat u nie die geleentheid gekry het om in die onderhoud te bespreek nie.

Veral in vandag se mededingende arbeidsmark, is dit noodsaaklik dat jy uit die kompetisie staan.

Voorbeeld dankie brief geskik vir e-pos

Hieronder is 'n voorbeeld van 'n dankbrief wat na 'n onderhoud gebruik kan word. In hierdie geval was die onderhoud vir 'n Rekenaartegnikusposisie, en die brief spreek kommer uit wat uit die onderhoud oor die kandidaat se vorige IT-ervaring gekom het. Hierdie dankbrief beklemtoon ook voorbeelde van die kandidaat se kwalifikasies. Die formaat van hierdie dankbrief is geskik vir 'n e-pos, wat die standaard-dankbrief-afleweringsmetode vir tegniese beroepe is.

Onderhoudvoerder Naam
Onderhoudvoerder Titel
Maatskappynaam
Maatskappy Straatadres
Poskode

Geagte Mnr. onderhoudvoerder:

Dankie vir die tyd wat jy geneem het om my te ondervra vir die opening van die Rekenaartegnikus by XYZ Company.

Na ons onderhoud, is ek seker dat ek die vaardighede het wat u soek in u rekenaartegnici.

Ek weet dat jy in ons vergadering 'n mate van kommer uitgespreek het dat ek nie in 'n groot IT-organisasie gewerk het nie. Ek wil egter beklemtoon dat ek aansienlik deelgeneem het aan die ontwikkeling van ons rekenaarlaboratorium. Ek is vol vertroue dat ek dadelik kan bydra tot die maatskappy se tegniese ondersteuningsbehoeftes .

Ek het 'n brief van my toesighouer aangeheg wat my verbintenis tot kliëntediens, my toewyding aan harde werk en my vermoë om vinnig te leer, beskryf.

Dankie weer vir hierdie wonderlike geleentheid om vir die Rekenaartegnikus se onderhoud te onderhou. Ek belowe jou, ek sal jou nie toelaat as jy my die kans gee om te wys wat ek kan doen nie.

Die uwe,

Jou naam
Jou kontakinligting

Voorbeeld dankie brief geskik vir pos

Hieronder is 'n voorbeeld van 'n dankbrief wat gebruik kan word wanneer u korrespondensie per e-pos wil stuur. Hierdie dankbrief is geskik vir 'n junior vlaksposisie waarin die kandidaat hul werksetiese vaardighede moet verkoop in teenstelling met vorige ondervinding.

Onderhoudvoerder Naam
Onderhoudvoerder Titel
Maatskappynaam
Maatskappy Straatadres
Poskode

Geagte Mnr. onderhoudvoerder:

Dankie dat u vanoggend met my vergader het om die uitvoerende assistentposisie te bespreek. Ek het ons gesprek geniet, en ek is baie opgewonde oor die moontlikheid om by u span aan te sluit.

Jy het genoem dat jy 'n assistent benodig wat sterk mense vaardighede het, en dit is 'n gebied waarin ek presteer. By XYZ Company het ek die bestuurder gehelp om 'n lojale kliëntebasis te bou deur voortdurend uitstekende diens te lewer.

Ek sien ook nie die uitvoerende assistentrol as 'n pons-klok werk nie; Ek sal jou regterhand wees en jou help om die daaglikse bedrywighede te bestuur en vrywilligers vir spesiale projekte.

Ek kan by JaneDoe@xyz.com of 212-555-5555 bereik word. Ek sal graag u verwysings gee en sien daarna uit om spoedig van u te hoor.

Die uwe,

Jou naam
Jou kontakinligting