Voorbeeld Retail Management Internship Cover Letter

Hoe om 'n Groot Dekbrief vir 'n Stage in Kleinhandelbestuur te skryf

Jou CV is 'n belangrike punt wanneer jy 'n internskap of enige ander werksopening soek, maar baie studente ignoreer die belangrikheid van die dekbrief wat daarmee saamhang. Die opstel van 'n goeie dekbrief is net so belangrik vir die proses om 'n onderhoud te verseker. Sonder een, kan jou voornemende doelwit jou resume opsy sit sonder om eers te beweeg om dit te lees.

Dis jou stem

Dink aan jou CV as 'n lys van feite.

In dié opsig is dit droog. Dit verklaar eenvoudig wat is. Ja, 'n gevorderde graad in vuurpylwetenskap is wonderlik en ja, dit sal waarskynlik iemand se aandag kry. Maar op die ou end, dit is net dit - 'n paar woorde wat verwys na die graad wat jy hou. Jy moet jou leser oortuig om na jou CV te kyk om dit te sien ... tensy jy dit ook in jou dekbrief noem.

U dekbrief is u. Dit is jou stem, jou professionaliteit en 'n blik op die regte persoon agter die CV.

'N Voorbeeld van 'n goeie omslagbrief

Chris Leaf
405 Hilgardlaan
Los Angeles, CA 90095

Februarie, 20, 20XX

Mnr. Janis Korn
Direkteur van Universiteitsverhoudinge
Liz Claiborne
Madisonlaan 433 (4de verdieping)
New York, NY 10021

Geagte Mevr. Korn,

Ek wil graag my belangstelling uitspreek vir die Liz Claiborne Summer Internship wat onlangs op UCLA se Career Services-webwerf gepubliseer is. Ek glo dat Liz Claiborne die ideale omgewing bied waarin ek my doelwitte kan bereik om suksesvol te wees op die gebied van sake- en kleinhandelbestuur.

My kwalifikasies, toewyding en intellektuele nuuskierigheid, gekombineer met my belangstelling om my kennis van die mode- en ontwerpbedryf te bevorder, maak 'n uitstekende kandidaat vir hierdie internskap.

Oor die afgelope drie jaar by UCLA het ek uitstekende probleemoplossing en analitiese vaardighede getoon. Ek het 'n goeie begrip van bestuurs- en rekeningkundige begrippe en kan instrumente soos spreitabel, Stata, SPSS en databasisse effektief manipuleer om data bymekaar te maak om probleme op te los en inligting aan te bied.

Ek het ook my kommunikasie, leierskap en sterk werksetiek, sowel as entoesiasme in my mede-kurrikulêre aktiwiteite en werksgeleenthede gedemonstreer terwyl 'n hoë GPA as voltydse werkstudent gestand gehou is.

Ek het 'n baie sterk belangstelling in 'n loopbaan in besigheid en ek glo dat ek oor die vermoë en inisiatief beskik om professionele insette en toewyding as 'n intern by Liz Claiborne te lewer. Daarbenewens het ek 'n persoonlike belangstelling in ontwerp en mode en ek glo dat hierdie internskap my 'n interessante geleentheid bied om my persoonlike belang en akademiese kwalifikasies te kombineer. Ek is baie opgewonde oor die geleentheid om die kennis en vaardighede wat ek as 'n student by UCLA opgedoen het, toe te pas op 'n maatskappy as gesogte Liz Claiborne.

Ek sou bly wees om die geleentheid te bied vir 'n persoonlike onderhoud. Dankie vooraf vir u tyd en oorweging.

Die uwe,

Chris Leaf

Sommige Finale Wenke

Dis jammer om jouself te skaam, maar hou dit professioneel. Wees oop en komende, maar vermy robuuste humor, selfs al geniet jy 'n goeie reputasie as die klaswors. Gee jou leser 'n rede om sy foon op te tel en jou te bel.