Hoe om 'n Programmer Analyst Cover Letter te skryf

Programmer ontleders doen die werk van beide 'n stelsels ontleder en rekenaar programmeerder . Stelselontleders ontwikkel en ontwerp sagteware- en rekenaarstelsels. Rekenaarprogrammerers implementeer daardie ontwerpe deur nuwe programme te skryf, tesame met die opdatering en herstel van bestaande programme.

Werk Pligte van 'n Programmer Analyst

Die werk van 'n programmeerder ontleder begin deur 'n span te ontmoet om 'n maatskappy se rekenaarstelselbehoeftes te bepaal en dan 'n stelsel te ontwerp om dit te vervul.

Hulle kan ook koste ontledings skep om die finansiële lewensvatbaarheid te bepaal terwyl hulle met projekbestuurders werk om 'n tydlyn te skep. Na die ontwerp van die sagteware, sal 'n programmeerder ontleder dit toets vir probleme en ontfout as dit nodig is. Programmer ontleders word verwag om huidige te bly met kennis oor nuwe tegnologie en tendense om in hul bestaande stelsels in te sluit. Hier is 'n meer in-diepte kyk na hul pligte en vaardigheids stel :

Voorbeeld Cover Letter - Programmer Analyst

Geagte mnr. Smith:

Ek skryf om my belangstelling uit te druk in die Senior Programmer Analyst-posisie wat op u maatskappy se webwerf geplaas is. Ek glo dat my sterk tegniese ervaring en opvoeding my 'n mededingende kandidaat vir hierdie posisie maak.

My sleutelsterkte wat 'n goeie pas by die posisie sou wees, sluit in:

Met 'n MS-graad in Inligtingstelselsbestuur het ek 'n volledige begrip van die volle lewensiklus van 'n sagteware-ontwikkelingsprojek. Ek het ook ondervinding in die leer en bemeestering van nuwe tegnologie. My ervaring sluit in:

Sien asseblief my CV vir addisionele inligting. Ek kan enige tyd bereik word by 555-555-5555 of naam@gmail.com. Dankie vir U tyd en moeite. Ek sien uit daarna om met jou oor hierdie werksgeleentheid te praat.

Die uwe,

Sarah Jones

Meer Cover Letter Tips vir Programmer Ontleders