Voorbeeld Dekbrief vir 'n Bemarking / Skryf Posisie

Wanneer u 'n dekbrief indien , wil u oordra dat u by die werk kan presteer, dat u waarde aan die maatskappy sal bring, en dat u goed sal pas by die korporatiewe kultuur. Dit is veral belangrik wanneer u 'n dekbrief skryf vir 'n werk in bemarking .

Na alles gaan bemarking oor die verkoop van 'n produk of idee aan 'n spesifieke gehoor. In jou dekbrief wil jy jouself aan die maatskappy verkoop.

U wil die huurbestuurder oortuig dat hy of sy u in daardie posisie benodig en dat u vir die onderneming noodsaaklik sal wees.

Lees hieronder vir wenke oor hoe om 'n sterk dekbrief vir 'n werk in bemarking en / of skryf te skryf. Lees dan 'n voorbeeldhoof brief vir 'n werk in bemarking / skryfwerk. U kan die steekproefbrief vir inspirasie gebruik wanneer uu eie dekbrief skryf.

Wenke vir die skryf van 'n dekbrief vir 'n bemarkings- / skryfposisie

Dekbriefbrief vir 'n Bemarkings- / Skryfwerk

Die volgende is 'n dekbrief in besigheidsbriefformaat . As u 'n voorbladbrief skryf , kan u die kontakinligting en datum bo-aan u laat, en u hoef nie die letter onderaan te teken nie.

Jane Doe
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou selfoonnommer
Jou epos

datum

naam
Titel
maatskappy
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte mnr. Smith:

Die poslys op SkryfJobs.com vir 'n Produksie-redakteur-Proofreader het my aandag gevang. Ek is vol vertroue dat my ervaring met die nakoming van riglyne van bemarkingsprojekte en my vermoë om hoogstaande skriftelike materiaal op sperdatum te lewer, waardevol sal wees vir u Sales Intelligence-span.

Ek is tans besig om my baccalaureusgraad in Engels en Professionele Skryfwerk te verdien. Verlede jaar het ek 'n geassosieerde graadprogram in besigheidsadministrasie voltooi, met honneursgraad. My huidige GPA staan ​​op 4.0. Sedert my opleiding aanlyn is, is grade slegs gebaseer op geskrewe kommunikasie.

Oor die afgelope agtien maande het ek naby aan 100 projekte geproduseer, insluitende opstelle, verslae, voorstelle, briewe, e-posse, kaarte, grafieke, tabelle, besprekingsbordposte en PowerPoint-aanbiedings. My medewerker se graad in besigheid het eintlik bygedra tot die verbetering van my skryfvermoëns. Daarbenewens bring ek sewe jaar weer skool toe nadat ek sewe jaar in die besigheid gewerk het. Ek bring praktiese vaardighede en aansienlike ondervinding uit die werkswêreld met tasbare prestasies en aanleg.

Jou poslys dui aan dat jy iemand met 'n skerp oog vir detail soek om die produksievloei van kliënt-aflewerings te fasiliteer. My uitgebreide ondervinding met gedrukte media het my gehelp om my oog te verskerp deur die lees van talle materiaal voor die leeswerk te druk. My drie jaar wat in die versekeringsveld bestee is, het onder meer aandag gegee aan detail. Ek het geanaliseer, hersien en verwerkte groepversekeringsdokumente en -toepassings, en maak seker dat alle komponente teenwoordig was en voltooi is om te voldoen aan versekeringsregulasies en -wette. In hierdie werk was daar nie plek vir foute nie. Met meer as sewe jaar van geskiedenis wat met promosieprojekte werk, was my primêre verantwoordelikheid en doelwit altyd eenvoudig - om die kliënt te bevredig.

My werk het in my vindingrykheid, insig, integriteit en aanspreeklikheid ingebring. Ek hoop ons kan ontmoet sodat ek nog meer voorbeelde van my vaardighede kan gee en die bydraes wat ek tot die posisie kan bring, kan ondersoek. Kontak my gerus by JaneDoe@email.com of 312-550-1111 om 'n tyd te reël. Ek sien uit daarna om van u te hoor en waardeer u oorweging vir hierdie posisie.

Die uwe,

Handgeskrewe Handtekening

Jane Doe