Onlangse Kollege vir Nagraadse Dekking Brief Voorbeeld

Om 'n dekbrief te skryf as 'n onlangse kollege gegradueerde, kan moeilik wees, want jy het beperkte werkservaring. Daar is egter maniere om die werkgewer te wys dat jy 'n ideale kandidaat vir die werk is. Lees hieronder vir raad oor die skryf van 'n dekbrief vir 'n intreevlak-werk as 'n kollege gegradueerde, sowel as 'n voorbeeldbrief.

Wenke vir die skryf van 'n onlangse Kollege vir die Nagraadse Dekking

Onlangse Kollege vir Nagraadse Dekking Brief Voorbeeld

Jou kontakinligting
adres
Stad, Staat, Poskode
Telefoon nommer
e-pos

Werkgewer Kontakinligting
naam
Titel
maatskappy
adres
Stad, Staat, Poskode

datum

Geagte Mnr. Van,

Ek skryf om aansoek te doen vir die pos van Media Relations Assistant Manager, wat ek op MediaJobs.com geadverteer het. ABCD is 'n vinnig bewegende globale instelling en 'n uitstekende kommunikasiepionier, nou gereed om die rigting van gedrukte joernalistiek te rig. Ek glo dat my uitgebreide ondervinding in die media my 'n ideale kandidaat vir hierdie pos by u maatskappy maak.

As 'n onlangse gegradueerde van die Staatsuniversiteit het ek 'n beduidende agtergrond in die media. As 'n mediahoof het ek verskeie internskappe gehad, waaronder Media Relations Coordinator Intern by XYZ Company. Ek het ook by die skool as president van die Media- en Bemarkingsklub gedien. Ons het 'n advertensieveldtog vir 'n plaaslike niewinsorganisasie suksesvol ontwikkel en gesit, wat gehelp het om donasies aan die niewinsorganisasie met 22 persent te verhoog.

U meld in u poslys dat u op soek is na iemand met sterk skryfvaardighede en aandag aan detail. Gedurende al vier jaar van kollege het ek deeltyds as kopie-redakteur gewerk vir 'n aanlynjoernaal. Hierdie werk het groot aandag aan detail in skrif en redigering vereis. Ek wil graag my redigeervaardighede in 'n posisie met jou maatskappy bring.

Hierdie sterk punte, gekombineer met diep en gevarieerde akademiese, internskap en werkervaring, stel my voor om 'n sterk en onmiddellike impak op ABCD te maak.

Ek is opgewonde oor die geleentheid om by die ABCD-span aan te sluit aangesien dit na die middel van die gedrukte media-gesprek beweeg. Dankie vir U tyd en moeite.

Die uwe,

U Handtekening (kopiebrief)

Jou getikte naam

Hoe om 'n eposdebrief te stuur

As jy jou dekbrief per e-pos stuur , lys jou naam en die werkstitel in die onderwerplyn van die e-posboodskap. Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin jou e-pos met die aanhef .