Arbeidsterapeut Dekbriefbrief en Resume Voorbeelde

Hier is 'n voorbeeld van 'n dekbrief vir 'n arbeidsterapeutposisie. Sien ook hieronder vir 'n voorbeeld van 'n arbeidsterapeut, en 'n lys van vaardighede wat in u CV en dekbrief ingesluit moet word.

Arbeidsterapeut Cover Letter Voorbeeld

datum

naam
Titel
organisasie
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Van,

Ek skryf om my besondere belangstelling in jou oop beroepsterapeutposisie uit te spreek, soos op jobs.com vermeld.

My tien jaar ervaring as 'n OT wat met 'n verskeidenheid populasies werk, sal my 'n bate maak vir die OT-span by XYZ Hospitaal.

Ek het die afgelope ses jaar as arbeidsterapeut gewerk, en as 'n arbeidsterapie-assistent vir die vier jaar vorige. In hierdie jare het ek gewerk met honderde geriatriese pasiënte, ontwerp en uitvoer van behandelingsplanne vir kliënte met frakture, heup- en knievervangings, CVA's en amputasies. Ek het ook saam met pediatriese pasiënte gewerk, wat akute sorg OT dienste vir kinders met 'n verskeidenheid van traumas, operasies en siektes. Deur al hierdie ervarings het ek nie net tegniese vaardighede ontwikkel, maar ook nodige sagte vaardighede soos geduld en duidelike kommunikasie. Ek glo hierdie ervarings sal my toelaat om sukses te behaal met die XYZ-hospitaal se diverse bevolking.

U meld in u posbeskrywing dat die arbeidsterapeut in beheer sal wees van toesig oor verskeie OT-assistente, en soms OT-praktisyns.

As 'n OT by die ABC Clinic, was ek verantwoordelik vir die toesig en evaluering van tien OT-assistente. Ek beplan en onderrig tweeweeklikse seminare oor verskeie aspekte van OT aan interns. Ek het selfs verlede jaar 'n toekenning ontvang vir die "Waardevolle Mentor" van die interns. Ek is dus vol vertroue in my vermoëns as opvoeder en toesighouer.

Ek weet dat my jare se ondervinding met verskeie bevolkings, sowel as my vaardighede as toesighouer aan OT-assistente en interns, my 'n uitstekende OT by XYZ-hospitaal sal maak. Ek het my CV ingesluit en sal u volgende week kontak om te sien of ons 'n tyd kan kry om saam te praat. Baie dankie vir u tyd en oorweging.

Die uwe,

U Handtekening (kopiebrief)

Jou naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

Arbeidsterapeut Resume Voorbeeld

Naam van
2000 Oos St, Boulder, CO 80302
Telefoon: 555-303-3355
E-pos: Lastname.Firstname@email.com

Werksgeskiedenis

Arbeidsterapeut, Terapie Medewerkers, Boulder, CO
Sept. 20XX-Present

Ontwerp en voer behandelingsplanne vir geriatriese pasiënte met frakture, heup- en knievervangers, CVA's, amputasies en ander trauma's, operasies en siektes. Voorsien voortgesette opleiding aan pasiënte, familielede en versorgers deur duidelike mondelinge en skriftelike verduidelikings. Sleutelbydrae :

Arbeidsterapie Assistent, XYZ Instituut, Boulder, CO
Mei 20XX-Aug 20XX

Beoordeel en geëvalueer alle geriatriese pasiënte met verskeie diagnoses, insluitend hooftrauma, Alzheimer's, Parkinson's Disease, en frakture.

Ontmoet gereeld met arbeidsterapeute en gesinne om fisiese hulpplanne te ontwikkel en toepaslike gebruik van fisiese hulpmiddels toerusting te verduidelik. Sleutelbydrae :

Arbeidsterapie Intern, Denver Kinderhospitaal Denver, CO
September 20XX-Mei 20XX

Voorsien omvattende akute sorg OT dienste vir kinders met brandwonde, hart- of longsiektes, oorplantings en amputasies. Saam met die arbeidsterapeut om sorgplanne vir dekades individuele pasiënte op te stel. Sleutelbydrae :

onderwys

Lisensie van Arbeidsterapie, Colorado

Meester van Wetenskap , Arbeidsterapie, ABC Universiteit, 20 Mei
Magna Cum Laude

Baccalaureus Artium in XXXXXX, Universiteit van ABC, 20XX
Cum Laude

Arbeidsterapeut Vaardighede

Hier is 'n lys van arbeidsterapeut vaardighede vir CV's, dekbriewe, werksaansoeke en onderhoude.

A - C

D - H

Ek - O

P - W

Stuur 'n e-posdebrief

As jy jou voorletter per e-pos stuur , lys jou naam en die werkstitel in die vakreël van die e-posboodskap:

Onderwerp: Arbeidsterapeut Posisie - Jou Naam

Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in , en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin jou e-pos met die aanhef. Hier is 'n voorbeeld van 'n geformateerde e-posomslagbrief .

Meer Sample Cover Letters
Voorblad monsters en templates vir 'n verskeidenheid van loopbaanvelde en indiensnemingsvlakke, insluitende intreevlak-, geteikende en e- posomskrywings vir baie verskillende poste .