Hoe om te oorleef wanneer u ondersteuningstelsel misluk

Watter stelsel werk vir jou wanneer jy jouself moet ondersteun?

Dit verg 'n dorp om 'n gesin in te samel. Maar wat gebeur as jy hierdie dorp verloor of dalk het dit nog nooit bestaan ​​nie?

Hierdie afgelope Nieu-Engeland winter was baie moeilik vir my. Ek het nuwe uitdagende werkprojekte aangepak en toe het ek die meeste van my ondersteuningsstelsel verloor weens siektes en huisgebind weens die geweldige sneeu. O, en moenie die sneeu dae en skoolvertragings vergeet nie. Daar was tye toe ek by my verstand was!

Maar ek wou dinge so erg laat werk dat ek maniere gevind het om te oorleef. Hier is hoe ek dit gedoen het deur die moeilike tye toe my ondersteuningstelsel misluk het.

Daar was tye toe ek weggeval het in hoe slegte dinge was. Hoe ek oorleef het, was gefokus op die realiteit van die situasie en geloof. Vra: "Wat was die realiteit in daardie oomblik?" Het my vorentoe beweeg en my perspektief verander soos ek 'n werk gehad het wat ek moes doen. Dit was tyd om dit net te doen. Alles anders kan wag. Die kinders sal nie aan breinskade ly as hulle Big Hero 6 weer gekyk het nie. Ek moes net fokus op wat in daardie oomblik gedoen moes word . Ek het geloof dat dinge hulself sal uitwerk, wat hulle het. Dit was moeilik om geloof te hê, maar omgaan kan oor keuses wees . Ek het verkies om die werklikheid te konfronteer en geloof te hê.

Soms raak ek so gefrustreerd dat ek net sal skree! Hoe ek oorleef het, was oefening. Op hierdie manier was my redding genade!

Ironies genoeg geniet ek al die skoppe van die winter. Moet frustrasie geneem word om ys te breek en sneeu te gooi. En die kinders kon my trane nie sien toe ek alleen was met die sneeublazer nie. Die vars koue lug was verfrissend.

Nog 'n ontduikstrategie was 'n nuwe oefensessie DVD-aankoop. Ek kan nie genoeg goeie dinge oor BeachBody se Insanity-oefensessies sê nie.

My seun sal my vra hoekom my gesig so nat lyk, ha! 'N sweet het gehelp om my perspektief op dinge te verander. Dit het my net gelukkig gemaak!

Aangesien ek graag skryf, hou ek 'n tydskrif. Toe die lewe regtig ongemaklik geword het, sou ek my tydskrif wou vermy en kies om op Facebook te navigeer. Ons weet almal dat wanneer jy sukkel om te lees oor ander se geluk en sukses kan nie help nie. Dit is wanneer ek sal besef dat ek die telefoon moet sit en die potlood optel.

Toe ek hulpeloos voel, het ek gesoek na geluk in iets anders. Twee van my topwaardes is familie en kreatiwiteit. Ek het die twee gekombineer en 'n foto collage gemaak op 'n leë muur in my huis. Nou as ek my nodig het, moet ek na my skepping kyk en glimlag.

Alhoewel soms my kinders deel is van my frustrasie wat met hulle verbind word, gee ek ook krag. Ek sal vergeet om te bevraagteken hoe hulle voel oor alles wat aangaan. Ek is seker dit raak hulle ook. Hulle gaan net ses, vyf en twee een keer in hul lewens wees, sodat ek hul geselskap, hul lag en hul drukkies en soen kan geniet. Hoe ek oorleef het, het saam met hulle gesit en hulle liefde laat sien. Al wat ons nodig het is liefde!

Ek is netjies, maar toe ek die enigste een was, het my gewoonte my bonkers gery!

Hoe ek oorleef het, was spoel items in my huis. Soos die maand verbygaan, sou ek 'n oop leë kartondoos hê om ongebruikte items te gooi. Sodra dit klaar was, het ek hulle gesluit en 'n skenking opgetel. As ek motivering nodig gehad het om te suiwer, sou ek eers die afspraak maak om my aanspreeklik te hou. Op die ou end, hoe minder moes ek netjies wees oor die minder bonkers wat ek sou voel!

Soms was ek die een wat alles gedoen het. Oral waar ek by die huis of werk gekyk het, was daar iets om te doen. As jy 'n chaotiese ingesteldheid het, lyk alles dringend. Hoe ek oorleef het, was georganiseer. Ek het in my weeklikse prioriteite geregeer met 'n kwadrant-opdrag wat in self-, mense-, tuisbestuurs- en loopbaanprojekte verdeel is. Ek het gefokus en bereik toe ek hierdie stelsel gebruik het. Aan die begin van die week het ek die lys geskep en ek het uiteindelik voluit gekyk na 'n (ietwat) voltooide lys.

Het jy al ooit gevoel dat niemand jou gehelp het nie? Hoe het jy jouself ondersteun? Laat 'n kommentaar oor op my Facebook-bladsy en vertel my alles daaroor.