Navorsings Tegnikus Omslagbrief Voorbeelde

As 'n navorsingstegnikus op die arbeidsmark, sal jy ontdek dat die meeste werkgewers sterk analitiese , skryf- en navorsingsvaardighede verlang. Beklemtoon hierdie vaardighede, plus enige ander relevante vaardighede, in u dekbrief. Daarbenewens bied u voorbeelde van enige laboratorium-ervaring wat u opgedoen het, navorsing wat u deel was van en tegniese navorsingsinstrumente wat u bemeester het.

Die volgende voorbeeld dekbrief is vir 'n navorsingstegnikus.

Sien ook hieronder vir 'n brief wat die werkgewer vir oorweging vir ander vakatures by die instelling versoek.

Onthou om die besonderhede van hierdie steekproefletters aan te pas om jou situasie en belangstellings te pas.

Voorbeeld Dekbriewe vir 'n Navorsings Tegnikus Posisie

Voorbeeld # 1
Naam van
adres
Stad, Staat, Poskode
Telefoon nommer
E-pos adres

datum

Eerste LastName
Titel
maatskappy
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Van,

Aanvaar asseblief die aangehegte CV vir oorweging vir die Navorsingstegnikus se posisie op Monster. My agtergrond en vaardighede in laboratoriumtegnieke sal 'n effektiewe pas vir jou kwalifikasievereistes wees.

Ek het 'n BS in Chemie, en het gedurende my studies 'n 3.8 GPA verdien by [voeg naam van universiteit in]. Ek het verskeie laboratorium kursusse in Biochemie geneem, waar ek gewerk het met chromatografie, ELISA, en suidelike en westelike blotting tegnieke.

Terwyl ek vir ABC Environmental Laboratory werk, het ek my navorsingsvaardighede suksesvol toegepas en die laboratorium gehandhaaf.

Ek het deelgeneem aan beplanning eksperimente en die evaluering van toetsuitslae, sowel as in die monitering van toerusting prestasie en dop onderhoud skedules.

Daarbenewens was ek verantwoordelik vir die handhawing van biohazard- en stralingsveiligheidstandaarde, en om ons span se behoorlike hantering en beskikking van potensieel gevaarlike chemiese en biologiese middels te verseker.

Benewens die laboratoriumwerk wat ek uitgevoer het, het ek ook data opgestel, bereken en geanaliseer en voorbereide verslae gedoen, nou saam met 'n span navorsers om die waarde van goeie laboratoriumpraktyke te leer.

Ek werk goed as 'n spanlid, is baie betroubaar en georganiseer en is bereid om te leer.

Dankie vir u oorweging. Ek sal dankbaar wees vir die geleentheid om persoonlik met u te praat aangaande my kwalifikasies vir hierdie pos; Laat my asseblief weet as ek u enige verdere inligting kan verskaf.

Die uwe,

Handtekening

Naam van

Voorbeeld # 2

Jou naam
Jou adres
Jou Stad, Staat, Poskode
Jou telefoonnommer
Jou epos

datum

naam
Werkstitel
maatskappy
straat
Poskode

Geagte Mnr. Van,

Asseblief my CV vir die navorsingstegnikus werk wat jy geadverteer het, of inderdaad vir enige ander posisie wat vir my geskik sou wees met jou organisasie. Ek is vol vertroue dat my agtergrond en vaardighede in navorsingstegnieke 'n effektiewe pas sal wees vir jou kwalifikasievereistes.

Ek het 'n groot hoeveelheid laboratorium ervaring in chemie en biologie gehad, beide binne en in die veld. In die laboratorium het ek chemiese reaksies uitgevoer en ek gebruik tans mikroskope om baie monsters te waarneem.

In omgewingsveldstudies het ek buite-laboratoriums gedoen om waterchemie te assesseer.

Terwyl ek vir die Eperiese Navorsingslaboratorium werk, het ek my navorsingsvaardighede suksesvol toegepas en nou saamgewerk met die monsters wat bestudeer word. Ek het die navorsing ondersteun in die voltooiing van toegewysde eksperimente, en het groot hoeveelhede data opgeteken en geanaliseer. Hierdie ervaring het my die geleentheid gebied om nou saam met 'n span navorsers te werk en het my gehelp om die belangrikheid van goeie laboratoriumpraktyke te verstaan.

My navorsingservarings was positief, wat gedeeltelik aan my interpersoonlike vaardighede verskuldig was. Ek werk goed in spanne, is betroubaar en georganiseer, en entoesiasties om te leer. Ek is seker dat ek dieselfde entoesiasme en vaardigheid sal onderneem om navorsing by u instelling te doen.

Dankie vir u oorweging. Ek sien daarna uit om van jou te hoor.Die uwe,

Handtekening

Naam van

Stuur 'n e-posdebrief

As jy jou dekbrief per e-pos stuur, lys jou naam en die werkstitel in die onderwerplyn van die e-posboodskap. Sluit jou kontakinligting in jou e-pos handtekening in, en moenie die kontakbesonderhede van die werkgewer lys nie. Begin jou e-pos met die aanhef.

Meer Sample Cover Letters
Voorblad monsters en templates vir 'n verskeidenheid van loopbaanvelde en indiensnemingsvlakke, insluitende intreevlak-, geteikende en e-posomskrywings vir baie verskillende poste.