Verward oor NOTAMs? FAA Kennisgewings aan Lugmense, Verduidelik

Ek het 'n bekentenis: Ek probeer nog nie NOTAM's uitvind nie. Die FAA verander hulle altyd, en dit is moeilik om bo-op die verskillende tipes te bly!

Ek dink nie ek is die enigste nie. Afhangende van wie jy praat (of op watter webwerf jy staatmaak) is daar soms twee tipes NOTAM's, of drie tipes, of vyf tipes, of 10. Hoeveel is daar regtig?

Tydens my vlug opleiding het ek geleer dat daar drie tipes NOTAMs was : NOTAM (D), NOTAM (L) en FDC NOTAMs.

As 'n vluginstrukteur het ek hierdie drie tipes NOTAM's geleer. En nou is daar twee tipes, nou dat NOTAM (L) nie meer gebruik word nie. Maar ek het onlangs navorsing gedoen en ek het op die FAA-webwerf oor tipes NOTAM's gekom. Tot my verbasing het ek geleer dat daar meer NOTAM-klassifikasies is as wat ek ooit bewus was. (En ek het nooit geweet wat die verskil tussen Klas I en Klas II NOTAMs is nie.)?

Op die ou end is dit goed om te weet wat nuttig kan wees tydens vlugbeplanning .

My navorsing het my na 'n ander plek gelei, wat 'n maklike manier was om ware noord en magnetiese noorde te verduidelik. (Is daar iemand wat regtig weet wat die ware noorde is? Is dit 'n plek? 'N rigting?' N Wit sneeubied?) Dit is moeilik om op die basiese vlak te verduidelik en dan kom ons in die rotasie en wiskundeformules van die aarde en dit is waar my kennis eindig.

Baie keer word ons lui in ons begrip van sekere onderwerpe. Wat die letterlike betekenis van navigasie terminologie en gewig en balans definisies betref , is ons geneig om oor die dele wat eentonig of verwarrend lyk, oor te slaan.

Wat ons moet doen, is om meer tyd aan hierdie dele te spandeer, sodat ons in plaas van die definisies vir tjekritte te memoriseer, 'n beter begrip van die onderwerpe het en eintlik die betekenis kan verduidelik in plaas van om die regte woorde te soek vir definisies wat ons nie verstaan ​​nie .

Terloops, hier is die tipes NOTAMs, volgens die FAA.