Totsiens e-pos vir mede-werkers voorbeeld

Wanneer u besluit het om 'n maatskappy te verlaat, is dit 'n goeie idee om u medewerkers en kollegas totsiens te sê. Om 'n e-pos aan elke medewerker te stuur is 'n gerieflike, goeie manier om jou afskeid te stuur. Dit is ook 'n effektiewe manier om verbind te bly; U wil u kollegas in u professionele netwerk hou, selfs nadat u werksgeleenthede verander het.

Lees hieronder vir wenke oor hoe om afskeid te neem aan jou kollegas. U kan ook die eksemplaar totsiens e-pos hieronder gebruik as 'n sjabloon waaruit u eie e-pos aan medewerkers kan ontwikkel.

Wenke vir die stuur van 'n afskeidbrief

Voorbeeld Vaarwel E-pos Boodskap

Boodskap Onderwerp Lyn: Sandra Jones Update

Liewe Mike,

U het dalk al die nuus gehoor, maar ek wou 'n oomblik neem om u te laat weet dat ek my posisie hier by ABC Company verlaat.

Ek het my verblyf hier geniet en ek waardeer die geleentheid om met jou te werk. Ek het liefgehad om met groepsprojekte saam te werk, en het deeglik geniet om middagete saam met jou te hê in die breekkamer. Dankie vir die ondersteuning, leiding en aanmoediging wat u gedurende my tyd by ABC verskaf het.

Ek sal enige voortgesette advies wat u kan bied, waardeer as ek die volgende fase van my loopbaan begin.

Bly asseblief in kontak. Ek kan bereik word by my persoonlike e-pos adres (sandrajones@gmail2.com) of via my selfoon - 555-121-2222.

Nogmaals dankie vir jou vriendskap en ondersteuning.

Beste wense,

Sandra
_________

E-pos: sandrajones@gmail2.com
Sel: 555-121-2222
LinkedIn: linkedin.com/in/sandradjones

Hoe om totsiens by die werk te sê

Jy het 'n nuwe werk gekry en jy is gereed om twee weke kennis te gee aan jou huidige werkgewer. Wat is die beste manier om totsiens te sê? Die eerste stap is om jou baas en jou Menslike Hulpbronne-afdeling te laat weet dat jy bedank voordat jy die nuus met jou medewerkers deel. Hier is meer inligting oor hoe om afskeid te neem met takt en professionaliteit.

Meer Vaarwel Briefmonsters

Kyk na hierdie lys van afskeidse voorbeelde wat illustreer hoe om afskeid te neem aan medewerkers, kliënte en sakekontakte, en laat hulle weet dat jy 'n nuwe werk aanvaar het, aftree of bedank.

Daar is ook brief voorbeelde wat u kan stuur aan kollegas, kliënte en kliënte om hulle te wens en wens hulle goed as hulle na 'n nuwe geleentheid gaan.