Voorbeeld dankie brief

Na-onderhoud, dankie

Werk soekers moet buite die boks dink wanneer dit kom by die kreatiewe uitskiet van die kompetisie en die landing van die werk. Werk soek strateeg Kyra Mancine beveel die volgende dankie e-pos vir kandidate wat gretig is om hul belangstelling in 'n werk uit te druk. As jy in die post-onderhoud limbo is, wag vir die finale oproep of besluit, kan 'n goed gemaakte dankbrief help om die kans in jou guns te stoot.

"Wees gewillig om 'n risiko te neem. Laat jou vertroue en jare se ondervinding deurloop, "sê Mancine. "Ek kan verseker dat baie min kandidate bereid is om op die ledemaat soos hierdie te gaan, om gratis te bied of te werk vir 'n kort tydperk sonder 'n besliste werkaanbod. Maar die vraag is: hoe erg wil jy die werk hê en wat wil jy doen om dit te kry? "

Maak seker dat u ook hierdie oorsiggids en omslagbrief sjabloon en hierdie onderhoud wenke .

Voorbeeld dankie brief

Geagte [Naam van Onderhoudvoerder],

Ek wou jou net weer bedank vir die ontmoeting met my en my voortgesette belangstelling en entoesiasme uitdruk om by jou span aan te sluit. Uit alles wat ek gesien, geleer en gehoor het, [Maatskappynaam], is 'n plek waar ek wil aansluit en deel wees van.

My breë verskeidenheid ondervinding, van kliëntediens en help om bestellings te vervul om kliënte kommunikasie te verbeter, ander te toesig en suksesvol saam te werk met 'n span om gemeenskaplike doelwitte te bereik, maak my geskik vir hierdie posisie.

As daar iets is wat ek kan doen om my aansoek te bespoedig, sal ek dit graag doen. Of dit beteken dat jy 'n verwysing gee, 'n werknemer vir 'n dag skadu of selfs vir 'n "proeflopie" een oggend of middag invul. "Ek sal dit graag en gewillig wees om dit te doen.

Dankie weer vir u oorweging en ek sien daarna uit om binnekort van u te hoor.

Met opregte waardering,

[Jou naam]