7 wenke om duisendjariges te help Klim die korporatiewe ladder

Duisendjarige Mense wil 'n loopbaan oorweeg met hul huidige werkgewer

Alhoewel werkhoppe die nuwe normaal vir Millennials blyk te wees, is een van die doeltreffendste en veiligste maniere om die korporatiewe leer te klim, om dit binne jou huidige maatskappy te doen. Dit kan dalk krankzinnig wees vir die 91% van duisendjariges wat van plan is om vir minder as drie jaar in 'n werk te bly, maar dit kan afbetaal. Groot tyd.

Baie mense begin hul loopbane met drome om na bo te styg, maar hulle neem nie die tyd om 'n werklike trajek te maak nie en te belê in die geleenthede reg voor hulle.

Om op eaHELP te werk, van eerste werknemer tot president, het my geleer dat jy geleenthede moet gryp en jou hande vuil kry. In die besonder:

Hou jou oë oop vir geleenthede

Geleenthede klop, maar nie lank nie. Veral in 'n begin, soos eaHELP, was ek aan boord, geleenthede om op te staan ​​en skyn in oorvloed, maar hulle klop nooit vir ewig nie. Om opgemerk te word, moet jy jouself posisioneer as iemand wat binne die maatskappy wil groei .

Deur u doelwitte te kommunikeer, sal u 'n duidelike keuse kan wees wanneer u 'n geleentheid kry. Op hierdie punt het ek in elke posisie binne eaHELP gewerk. Dit het my baie ondervinding gegee en het my ook 'n beter leier gemaak, wat verband hou met elke werknemer se werk - alles omdat ek gespring het en ervaring opgedoen het wanneer ek kon.

Wees 'n Leerder en moenie Pigeonhole self wees nie

Regtig goeie leiers leer voortdurend. Hulle is die eerste wat jou vertel dat hulle nie alles weet nie.

Trouens, hoe meer ek leer hoe meer ek besef hoe minder ek weet. Hierdie besef werk tot jou voordeel, want as jy nie dink jy weet alles wat jy kan leer nie. Dit is wanneer reële groei werklik kan plaasvind.

Toe ek die eerste keer by eaHELP aangesluit het, lees ek alles wat ek kon oor die bedryf, alhoewel my rol eenvoudig as 'n virtuele assistent was.

Die feit dat ek my besienswaardighede hoog gestel het en my nooit beperk tot 'n gegewe huidige titel, het my in staat gestel om meer te leer en groter impak te verkry deur my werk. Gevolglik was ek bereid om hoër posisies oop te maak omdat ek my vaardighede uitgebrei het en my opgewek het vir groei .

Laat jou werk praat vir homself

As dit gaan om groei binne jou onderneming, moet jy nooit jouself verkoop nie. Inteendeel, jou werk - en jou karakter - moet alles sê. By eaHELP het ek 'n begeerte gehad om bo en behalwe omdat ek goeie werk wou doen.

Hierdie soort toewyding is wat uiteindelik jou opgemerk het. Vir leiers wat werknemers wil bevorder, is die identifisering van standouts makliker as wat jy dink omdat die mees in aanmerking kom kandidate alles met uitnemendheid doen. Hierdie uitnemendheid strek van werk na professionele gedrag tot alledaagse gedrag.

Verstaan ​​dat daar geen taak onder jou is nie

"Dit is nie my werk nie" was nog nooit in my woordeskat nie. As daar een ding is wat ek in my loopbaan geleer het, is dit 'n goeie houding wat noodsaaklik is om my loopbaan te bevorder. As 'n bestuurder, byvoorbeeld, as ek sien dat iemand oorlaai is of 'n ekstra hand met 'n taak kan gebruik, sal ek ingrawe en aanbied om te help.

Ek doen dit vandag nog steeds as die maatskappy president.

Hierdie benadering het my gehelp om deel te wees van die span, nie net 'n opsigter, sodat ek 'n bondgenoot van my werknemers kon wees en kohesie kon aanmoedig nie. As 'n werknemer was dit noodsaaklik dat leiers my sien gaan buite my eie posisie om my te erken as 'n medewerker wat my rol wou laat groei.

Gee aandag aan getalle

Ek hou natuurlik nie van statistiek of kwantifiseerbare resultate om te duik nie, maar met verloop van tyd het ek geleer dat getalle belangrik is. Hulle kan aandui wat werk, net soos wat hulle kan help om u op te let na 'n dreigende hik of selfs volskaalse rampe.

Data kan unieke lig werp op 'n neiging. As 'n spesifieke nommer bly val, kan jy byvoorbeeld die probleem in die knop knip, sodat jy bo-op probleme kan kry voordat hulle begin. Sodoende kan u die potensiële slaggate vermy en u spanne in die regte rigting beweeg.

Kommunikeer duidelik

My persoonlike kommunikasie styl was nog altyd direk en op die punt. Van die begin af het die eaHELP-span besluit ons gaan die waarheid praat, maak nie saak wat nie; Die soort waarheid, maar die waarheid is dieselfde.

Dit is belangrik om bedagsaam te wees wanneer jy met ander kommunikeer, maar dit beteken nie dat jy oor vakke moet romp of nie sê wat jy werklik bedoel nie. Groei in 'n maatskappy vereis duidelike kommunikasie - met jou baas, jou span en jou medewerkers. My reguit kommunikasie het 'n belangrike rol gespeel in die suksesvolle verhoudings omdat niemand moet raai wat ek nodig het, verwag of wil hê nie.

Dit maak dit makliker vir almal om te lewer en die beste werk te doen wat hulle kan. Duidelike kommunikasie stel die hele organisasie op vir sukses.

Speel goed saam met ander

Aan die einde van die dag lê die rede dat ek tot president van eaHELP bevorder is, in my geloof en opregte belegging in spanwerk. Korporatiewe leiers het gesien dat ek eenheid in die organisasie kon bied as gevolg van my vermoë om hindernisse op te los en mense te verbind.

Dit is hierdie verbindings - met my eweknieë, kollegas en diegene wat ek bestuur het - wat uiteindelik die beslissende verskil gemaak het. Ek wou nooit 'n ontkoppelde leier wees nie, onbekend met die realiteit van my span en mede-werknemers. As gevolg hiervan verstaan ​​ek wat mense in elke posisie binne die organisasie nodig het om te slaag, en ek kan 'n fasiliteerder wees om daardie behoeftes te bevredig.

Dit kan aanloklik wees om buite jou eie organisasie te kyk om 'n ander pad na sukses te vind. Maar voordat jy skip spring, evalueer die geleenthede wat jy binne jou eie organisasie moet groei.

As jy met 'n maatskappy werk wat jou sal help om jou vaardigheidstelle uit te brei en jou te ondersteun in die bereiking van jou loopbaandoelwitte, laat jou huidige belegging tot jou voordeel werk. Jy kan dalk vind dat jy by jou bestemming aangekom het sonder om baie ver te reis.

Meer oor duisendjariges