Wenke vir die skryf van 'n brief vra vir jou werk terug

Het jy net 'n nuwe werk begin en is dit alreeds besig om dit te betreur? Of is jy gedemoteer, ontslaan of afgedank van jou werk? Jy kan dalk nie jou ou werk terug kry nie, maar dit maak beslis geen pyn om te vra nie. U het niks om te verloor deur 'n hoflike versoek te stuur om te herhaal word nie.

Hoe om 'n brief te skryf om vir 'n werk terug te vra

Brief Voorbeeld om te vra vir 'n werk terug

Jou naam
Jou Titel
maatskappynaam
adres
Stad, Staat, Poskode

datum

Kontak naam
Kontak Titel
maatskappynaam
adres
Stad, Staat, Poskode

Geagte Mnr. Van,

Soos u weet, het ek onlangs 'n nuwe werk by ABC Company begin. Ek het egter besef dat die werkverpligtinge en die werksomgewing nie is wat ek verwag het nie. Ek skryf dus om navraag te doen oor die moontlikheid om terug te tree na my posisie as Assistentredakteur by XYZ Company, wat ek die afgelope vier jaar gehou het.

Ek betreur dit regtig my besluit om te bedank en as ek heroorweeg sou word, kan ek jou verseker dat ek 'n langtermynverbintenis aan die maatskappy kan bied.

In die tussentydse tydperk sedert ek Assistentredakteur was, het ek ervaring opgedoen met nuwe inhoudbestuurstelsels, waaronder Drupal en WordPress. Ek glo dat hierdie vaardighede van onskatbare waarde sal wees aangesien ABC Company sy aanlyn-teenwoordigheid verder uitbrei.

As die maatskappy sou oorweeg om my te herhureer, verstaan ​​ek dat my werk gevul kon word.

Indien wel, is die ander oop posisies waarvoor ek in aanmerking kom om aansoek te doen?

Dankie by voorbaat vir u oorweging. Ek sien uit daarna om van u te hoor en ek is beskikbaar by u gerief vir 'n gesprek. Ek kan bereik word by 555-555-1234 of by your.name@gmail.com.

Beste wense,

(Handgeskrewe Handtekening)

naam

Stuur 'n e-posversoek om gehuur te word

'N Versoek om herhuring kan per e-pos gestuur word. Lys u naam en voormalige pos titel in die onderwerplyn van die boodskap: u naam - pos titel vraag. Sluit jou kontakinligting in by die ondertekening van die boodskap , dus dit is maklik vir jou voormalige toesighouer om met jou in verbinding te tree.

Wanneer jy afgebreek is of laat gaan

Wat moet jy doen as jy gedemoteer, ontslaan of ontslaan is? Jy mag dalk niks daaraan doen nie, maar dit kan die besluit wees om die besluit te appelleer en 'n brief te skryf om die werkgewer te laat heroorweeg.

Hersien wenke vir die skryf van 'n appèlbrief , met 'n voorbeeld en 'n sjabloon om vir jou eie appèl te gebruik.

Voorgestelde leeswerk: Wat om te doen wanneer 'n nuwe werk nie uitwerk nie Hoe om aansoek te doen vir 'n werk