Werkplek Bullying Stories

Ware verhale van werkplek afknouery

Werkplek afknouery is 'n wydverspreide probleem wat momentum kry. Trouens, studies toon dat byna die helfte van alle Amerikaanse werkers deur peste in die werkplek geraak word en tot een vyfde van die tipiese arbeidsmag word op een of ander tyd aan peste gebring.

Bullying Stories

Hier is drie ware boeliesverhale. Hierdie stories illustreer die verwoestende effek van boelies en wys hoe verskeie slagoffers van bullebakkery die teistering van werkplek aangespreek het.

Bonnie Russell: Triumphing oor 'n werkplek Bully

"Nadat my toesighouer by 'n privaat-regsadviesfirma sy toorn op my geplaas het en my uit sy kantoor afgeskud het, het ek die polisie gebel. Voor die hele bemarkingsagentskap het ek begin met die gesprek met:" Ek wil graag hê 'n aanranding aan te meld, "en dan die besonderhede verskaf. Die personeel het vinnig gereageer.

"Alhoewel die hoof uitvoerende beampte een gebou was, het hy twee minute aangekom. Nadat hy met die boelie gesels het, het hy my gevra om buite te praat." Wat doen jy met my maatskappy? "Het hy vir my kwaad gesê. Dit gaan nie oor jou maatskappy nie, "het ek gesê. Hy het gesê dat ek die element van tyd en verrassing aan my kant gehad het. Dit was my beurt om verbaas te wees toe die hoof uitvoerende beampte gesoek het deur my te vra wat dit sou neem Om die oproep aan die polisie te kanselleer. Ek het hom gesê om die boelie te vuur en hy het dadelik gedoen. "

Angela Anderson: Afgevuur deur 'n Bully

"Ek het gewerk vir die Law School Admission Council, die maatskappy wat die LSAT administreer.

My baas het my nooit gehou nie en hoekom sy my gehuur het, is nog steeds onduidelik. Sy het my grootliks gekul, my voor my kollegas geskree, my werk privaat in haar kantoor gedreig en alliansies met kollegas ontmoedig. Sy het mense ook in ander departemente behandel en hulle in vergaderings geskree. Ek het probeer om haar te versadig totdat sy my werk gedreig het, en toe het ek 'n brief aan menslike hulpbronne opgestel .

Ek het haar die reg gegee om haar in kennis te stel dat ek na HR gaan, en sy het my geskiet voordat ek die geleentheid gehad het om 'n klag in te dien. As gevolg hiervan het ek geen regsverteenwoordiging teen haar of die maatskappy nie en kan ek nie vergelding doen nie. "

Natalie K. Camper, Ph.D., stigter en president, Die Bully-Proof Company: Bullying het 'n nuwe besigheid geinspireer.

"Die teistering het plaasgevind toe ek 18 jaar oud was en baie trots op my nuwe werk. Daar was verskeie gevalle waar ek deur twee verskillende mans genader is. Een was my baas wat my probeer omhels en my aangeraak het toe ek onder sy hande en het teruggekeer na my sitplek. Dit het verskeie kere gebeur en ek het gesê en het niks gedoen nie. Ek het nie geweet wat om te sê of te doen nie. Ek het die hele somer by die werk gebly en het dit net hanteer soos vriende my vertel het.

"Toe was daar die man wie se besigheid 'n vloer onder was. Eendag het hy by my op my lessenaar aangekom en gesê: 'Ek het net 'n knop op my vrou se bors ontdek. Hoe gaan dit met jou ondersoek?' Nogmaals het ek gesê of niks gedoen nie. Wat was daar om te doen? Dit was voordat anti-diskriminasie riglyne gepubliseer is. Toe gevra word wat seksuele teistering genoem is voordat ons 'n naam daarvoor gehad het, het Gloria Steinem gesê: 'Jy het dit die lewe genoem.' Daar was geen wette om slagoffers te beskerm teen werkplek afknouery nie .

"Toe ek op 18 geboelie was, het ek net daarby geleef en my kop neergesit. Vir my geluk sou 'n wonderlike man, wat bo my ouderdom en ervaring ervaar, boonop mag verskyn en inmeng. van instink vir wanneer die groot baas my geboë het en hom sou aflei.

"Na 20 jaar as konsultant / afrigter oor seksuele teistering en diskriminasie het ek die Bully-Proof Company gestig weens die verskriklike statistieke en die skrale werklikheid wat slagoffers van seksuele slagoffers op die werk moet hanteer. Sewe en dertig persent van Amerikaanse werknemers sê Hulle is gepla, of hulle het 'n afknouery voorval by die werk gesien, wat tot 73 miljoen mense bygedra het. "