Wat bring jou vreugde in jou werkplek?

Sestien Motivators

Wat bring jou groot vreugde in die werkplek? Ek weet wat my vreugde bring. Miskien deel ons betekenis oor vreugdevolle gebeure en omstandighede in die werkplek? Ek vertrou dat ek my in herinnering bring om my te deel.

Dit is maklik om in die daaglikse besig te wees, sodat ons nie vergeet om die beste oomblikke te koester nie, daardie oomblikke wat die motivering wat nodig is vir volgehoue ​​bydraes verskaf. Neem 'n paar oomblikke om te geniet wat die werk aangenaam, uitdagend, opwindend maak en die moeite werd maak.

Wat motiveer die motiveerders? Hier is die myn. Ek voel bly as:

Motivering en vreugde is rondom jou as jy die tyd neem om in kontak te kom met die gebeure en omstandighede wat jou vreugde bring. Voel die vreugde?

Meer oor vreugde in die werkplek