Voorlynwerknemers - Sleutel tot kliëntedienssukses

Stappe om kliënte lojaliteit te bou

Die meeste besighede spandeer meer tyd en energie om nuwe kliënte te vind as wat hulle spandeer om die kliënte wat hulle het, te behou. Die logika agter kliënt behoud is eenvoudig - dit kos veel minder geld om huidige kliënte tevrede te hou as om meer geld te spandeer om nuwe kliënte te werf. Lojale kliënte vertel hul vriende oor jou besigheid en sal meer geld spandeer as nuwe kliënte.

Ek vrees om te eet by lughawens.

As jy soveel reis as wat ek doen, is jy waarskynlik vertroud met die 3 b's soos dit van toepassing is op lughawetarief: slegte kos, slegte houdings en slegte tydsberekening. Ek het onlangs 'n vroeë vlug gehad om onlangs by die Ontario, Kalifornië lughawe te vang.

Ek het myself voor tien minute voor 'n opening van die Applebee-restaurant buite die geslote en ingeboude deur na 'n Applebee-restaurant gestaan. Ek het net geweet hulle sal laat wees en verwag word om die gewone bruin diens wat algemeen by die meeste lughawens oor die hele wêreld ontvang word, te ontvang. Maar ek was verkeerd.

Bam! Die klok het vyf geslaan, die ligte het opgeduik en hierdie pragtige dame het die deure geopen. Sy het my gegroet met 'n glimlag, 'n warm hello en het gesê ek moet sit waar ek wil. Ek het nog nooit so 'n positiewe houding gesien om 5:00 in die oggend nie.

Vir die volgende uur het ek gekyk na Felicia kliënte met groete, baie van wie sy by naam geroep het. Hulle was die gewone mense wat sy gesê het. Felicia was die merkwaardige persoon wat daardie klein restaurant aangenaam en onvergeetlik gemaak het.

Volgende keer as ek terugkeer na die Ontario-lughawe, waarborg ek jou dit is die restaurant wat ek eers gaan besoek.

7 stappe om kliënte-lojaliteit te bou

Hier is sewe stappe om hierdie soort kliëntlojaliteit te bou.