Voorbeeld Bedankingsbrief vir Eggenverhuising

'N Eggenootverhuising vir 'n nuwe geleentheid is 'n algemene rede vir 'n bedanking van werknemers. Wanneer 'n werknemer se eggenoot 'n werkaanbod ontvang wat te beduidend is vir 'n gesin om te weier, vind 'n werknemer bedanking plaas. Hier is 'n voorbeeld bedankingsbrief om te gebruik wanneer 'n werknemer van sy of haar werk moet bedank om 'n gade na 'n nuwe plek te volg. Gebruik hierdie steekproefbrief wanneer 'n gade se nuwe werk 'n indiensneming bedank.

Bedankingsbrief Voorbeeld - Eggenootverhuising

datum

Naam van Toesighouer

maatskappynaam

adres

Stad, Staat, Poskode

Geagte Naam van Onmiddellike Toesighouer:

Met hartseer stel ek jou in kennis dat my diens met die maatskappy se naam moet eindig. My laaste dag is (twee weke vanaf die datum van die brief).

My eggenoot het 'n werkaanbod ontvang wat haar loopbaan aansienlik bevorder en bied 'n wonderlike geleentheid vir ons gesin. Gevolglik is dit my amptelike bedankingsbrief.

Ek het geniet om by Company Name te werk en sal nie bedank nie, behalwe vir die behoefte om my familie te verhuis in reaksie op my vrou se nuwe werk. Ek sal my kliënte, en veral my kollegas, wat meer as vriende en familie geword het as kollegas aan my, oor die jare heen mis.

Beste wense vir u, my kollegas en Maatskappynaam vir volgehoue ​​sukses en 'n positiewe toekoms. Ek sal jou mis en dikwels aan jou dink.

Ek is angstig om te help met die gladde oorgang van my werk en verantwoordelikhede na 'n ander werknemer.

Laat my asseblief weet of daar iets is wat ek kan doen om die oordrag van my werk te vergemaklik of om u nuwe werknemer te help oplei.

Weereens, ek is jammer om te gaan en wens jou al die beste.

groete,

Werknemer handtekening

Werknemer Naam

Meer oor bedanking

Voorbeeld Bedankingsbriewe